BETINGELSER OG VILKÅR

Læs om vores betingelser og vilkår, aflysningspolitik og databeskyttelsesloven.

FREMMØDE

Alle floatingsessioner inkluderer 30 minutter ekstra udover selve den betalte floatingtid, så du har tid til at tage bad, klæde om, tørre hår, osv. uden at skulle stresse. Du behøver derfor ikke komme før tid. Inden du floater, vil vi bede dig om at udfylde og underskrive vores “Erklæring om accept af risici og ansvarsfraskrivelses” formular.

PRE-FLOAT TJEKLISTE

For at sikre en komfortabel, hygiejnisk og tryg floatingoplevelse, skal alle gæster bekræfte de følgende punkter. 

1. Floattanke og bruseområderne er vådområder, og for min egen sikkerhed vil jeg være ekstra påpasselig når jeg befinder mig her.

2. Jeg har vasket mig grundigt over det hele samt fjernet alt olie, creme og makeup inden jeg går ind i floattanken.

3. Jeg har ikke farvet hår eller modtaget keratinbehandlinger for nyligt, dvs. indenfor de seneste to uger (Der er ingen farverester i vandet, når jeg går i bad).

4. Jeg er ikke under indflydelse af alkohol eller stoffer.

5. Jeg er ikke blevet tatoveret inden for den seneste måned.

6. Jeg lider ikke af inkontinens.

7. Jeg ikke lider af en inficeret hudtilstand, lidelse eller sygdom.

8. Jeg fritager Copenhagen Float fra enhvert ansvar i forbindelse med brugen af floattankene og opholdet omkring, uanset om tab eller skade er direkte eller indirekte. Jeg erklærer herudover at jeg tager fuldt ansvar for mine tanker og handlinger og at denne erklæring vil gælde ved hvert besøg.

9. Hvis jeg er gravid, fritager jeg Copenhagen Float fra enhvert ansvar i forbindelse med brugen af floattankene og opholdet omkring, og effekten på min graviditet og fosteret. (Der er ingen grund til at undgå floating mens man er gravid og der er i faktisk mange fordele af floating når man er gravid).

BEMÆRK: Der vil blive opkrævet et rengøringsgebyr hvis tanken efterlades i forurenet tilstand som følge af f.eks. inkontinens, samleje, blødning m.m. Beløbet dækker tab af forretning samt erstatning af salt.

For hhv. i-sopod- og spirittank opkræves et rengøringsgebyr på 10.000 kr. For vores 2 pers. floatroom opkræves et rengøringsgebyr på 20.000 kr. 

AFLYSNINGSPOLITIK

Indtil 24 timer før din behandling kan du frit flytte eller aflyse din tid. Følg blot linket i din bekræftelsesmail. Hvis du stadig har behov for hjælp, kan du sende en mail til os. Fristen på de 24 timer er til, for at vi kan nå at booke en anden ind på din tid.

Ønsker du at aflyse indenfor 24 timer, anses dit køb/klip desværre som opbrugt.

GAVEKORT

Vores gavekort er gyldigt i et år. Hvis du køber et klippekort, tilbud eller anden pakke med flere behandlinger, er det også gyldigt i et år. 

FORTRYDELSESRETTEN

I henhold til Den Danske Lov har forbrugeren ret til at fortryde aftalen uden at oplyse hvorfor i 14 dage fra købet. Vi har herefter 14 dage til at refundere kunden. Der gives dispensation, hvis købet er foretaget i en fysisk butik. I dette tilfælde er det op til virksomhederne individuelt, om de giver deres kunder mulighed for at returnere eller bytte varen. Vilkårene for fortrydelsesretten skal aftales på købstidspunktet, f.eks. fremgår af butikkens handelsbetingelser.

MASSAGE OG KROPSTERAPI BEHANDLINGER

Der føres klient journal så vi lærer dig at kende og din behandling tilpasses den løbende udvikling. Journalen er fortrolig og bruges kun til at forbedre din oplevelse med os. De fleste af vores terapeuter er momsfritaget. Der er derfor ikke moms inkluderet på disse behandlinger. Hvis du har brug for at vide mere eller får en momskvittering, kan du skrive til os på info@cphfloat.dk

MEDLEMSKAB

Hos Copenhagen float er der ingen oprettelsesgebyr men min. 4 mdr. binding. Du kan altid få sat dit medlemskab i bero i min. 1 mdr. og max 3 mdr. for 100kr. Pausen vil følge din betalingsdato. Du kan sætte dit medlemskab i bero ved at sende en mail til os på info@cphfloat.dk

Ønsker du at ændre eller opsige dit medlemsskab hos Copenhagen float bedes du sende en mail til info@cphfloat.dk med dine ønsker.

Beløbet for dit medlemskab trækkes automatisk en gang om måneden via dit betalingskort. Beløbet trækkes på den dato du først tilmeldte dig. Vær opmærksom på, at opsigelsesvarselen er 30 dage fra den sidste dag af måneden.

BØRN OG FLOATING

Man skal være minimum 10 år for at floate. Børn under 13 år må floate i følge med en voksen. Er du/dit barn 13-18 år gammel, må vedkommende floate alene såfremt retningslinjerne ovenfor overholdes og værge/forældre tillader dette.

PERSONOPLYSNINGER OG DATABESKYTTELSE

Vi anvender cookies på vores hjemmeside for at give dig den bedste oplevelse og blive endnu bedre til at udbrede budskabet om både floating- og massagebehandlinger hos os. Copenhagen float følger den danske lovgivning om databeskyttelse. Du kan helt selv bestemme over dine cookieindstillinger og vælge både fra og til, som det passer dig bedst.