Copenhagen Float

byder velkommen til Jurlique 

Copenhagen float presents Jurlique

Det kan være meget svært at holde på hemmeligheder – især når det er noget, man virkelig glæder sig til at offentliggøre. Derfor har I måske allerede i ugens løb hørt en lille fugl synge om Jurlique-produkternes ankomst. Vi har nemlig simpelthen været så spændte på at afsløre nyheden om vores samarbejde med skønne Jurlique, og nu er tiden endelig inde til, at vi kan fortælle lidt nærmere om deres fantastiske hudplejeprodukter.

De naturlige produkter, der er skabt af Dr. Jürgen Klein og hans kone Ulrike, har siden 1985 haft det formål at forsyne verden med hudpleje- og skønhedsprodukter, som tager højde for miljøet.

“Deres vision var at lave en så ren, og naturlig hudplejeserie,
der kombinerede alkymiens oprindelige kunst, urtemedicin og homøopati

for at genskabe forbindelsen mellem mennesket og naturen.”

For at sikre den bedste kvalitet, bliver mange af produkternes botaniske ingredienser produceret på familiens økologiske farm i Sydaustralien. Dermed kan Jurlique skabe de enestående produkter, der effektivt plejer og bringer liv til din hud.

Dette er vores favoritter

  • Hos Copenhagen float kan du nu prøve den ikoniske serie Herbal Recovery Signature med antioxidanter, der både fås som cremer, serum eller mist, og som hjælper dig med at genoprette hudens naturlige glød og reducere alderstegn.

  • Vi er også ret vilde med Jurliques Herbal Recovery Antioxidant Gel mask, som du kan få lov til at prøve efter en float-session. Masken kombinerer tre fugtgivende ingredienser, der sammen med perler af vitamin E booster din hud og beskytter mod miljøets påvirkninger.

  • Ét af vores absolut favorit-produkter må være Jurliques Face Oils, der findes i tre forskellige varianter tilpasset til forskellige hudtyper. Olierne giver intensiv fugtpleje, der absorberes og giver huden fornyet vitalitet. Hos Copenhagen float kan du på egen krop opleve de skønne olier, da vi bruger dem i forbindelse med vores massager.

Det er enormt vigtigt for os, at du opnår en følelse af velvære, fornyet energi og et mere roligt sind, når forlader Copenhagen float – og det mener vi helt klart, at Jurliques produkter kan bidrage til.

Kan du heller ikke få nok af naturlig og effektiv hudpleje?
Kom forbi vores butik og hør nærmere om, hvordan du kan opnå velvære.
Produkterne kan købes i vores butik, Rømersgade nr. 25 tæt ved Nørreport St.
eller på Jurliques hjemmeside (klik her).

Fordelene ved floatingterapi

Læs mere

Se priser

Læs mere