Kundefortælling: Amalie genfandt roen med floating, efter et stressforløb.

Amalie cph float

En af vores nye gæster hos Copenhagen float Amalie på 26 år genfandt roen med floating, efter et stressforløb. Amalie har delt sin historie med os. Amalie blev færdiguddannet sygeplejerske for 3,5 år siden i København. Efter kun halvandet år, af at have løbet rundt på hospitalsgangene og ikke kunne følge med, gik hun ned med stress og blev sygemeldt. Hun bruger floating til at genfinde roen efter sit stressforløb.

– Jeg tog en stor beslutning i mit liv, at sige mit job op og søge nye veje. Det kunne ikke være rigtigt, at jeg skulle leve med konstant ondt i maven. At være stresset er en super ubehagelig følelse af at være utilstrækkelig. Man bliver drænet for energi, fordi arbejdet i mit tilfælde fylder både før, under og efter vagten, fortæller Amalie og fortsætter:

– Det er ikke kun hovedet, der løber hurtigt med tanker. Har man nu husket det hele, handlet rigtigt i den ene eller den anden situation? Det er også kroppen, der nærmest sitrer. Som om blodet susede hurtigere rundt i kroppen end det plejer.

Floating hjælper med at genfinde ro

For Amalie har meditation, siden hun gik ned med stress, været en naturlig måde at koble af og finde roen på. Da hun hørte om floatingterapi var det klart noget, hun skulle prøve.

– Efter jeg gik ned med stress, havde jeg en naturlig interesse i meditation og at prøve forskellige måder at meditere på. For et par måneder siden fortalte min veninde mig om floatingterapi. Jeg synes det lød skræmmende, men også befriende. Floating, for mig, er blevet en stund til at give slip, at være i mig selv og mærke mine følelser. Efter at have ligget i fuldkommen stilhed og i epsomsalten en hel time falder jeg til ro og føler mig helt fredfyldt. Jeg har prøvet det et par gange nu og håber, det kan blive en vane at gøre det regelmæssigt.

Floating kan reducere stress niveauet.

Afslapningsteknikker herunder floatingterapi har påvist at have gavnlige effekter på mennesker, der lider af stress, angst og depression. Floratingterapi kan rent faktisk reducere stressniveauet i kropppen og være med til at forebygge det. 

I Sverige er floatingterapi godkendt som en alternativ behandlingsform mod stress, angst og depression. Derudover er floating vundet indpas i blandt andet Canada, New Zealand USA, Tyskland og England.
(læs mere om forskningen bag her)

Har du også været gennem et stressforløb og trænger til at genfinde roen? Eller er du bare blevet nysgerrig på om floating terapi kan være noget for dig? kan du booke en tid  HER. 
– Er du stadig usikker, så kom komme forbi vores butik på Rømersgade og få en snak og kort introduktion. Vi står altid klar til at byde dig velkommen, i receptionen.

 

 

Skriv til os

Giv os besked på forhånd, hvis du er gravid eller har lyst til at prøve cupping. Så er vi klar ved dit ankomst.
Du må også gerne skrive til os, hvis du har spørgsmål eller andre særlige behov.

Cph flot logo

Go with the float…