Floating og mental sundhed

Der er mange mange fordele ved floating og nogle af dem har i høj grad med mental sundhed at gøre. Floating kan lindre stress, angst og depression og er anerkendt i store dele af den vestlige verden i forbindelse med indre ro, balance og opretholdelse samt forbedring af mental sundhed.

Floating kan:

Herudover er der mange fordele ved floating på et kropsligt niveau som også påvirker den mentale sundhed. Hvis kroppen har det godt, vil det bidrage til at hovedet har det lige så. Du kan købe et float her, og hvis du har lyst, kan du læse endnu mere om de mange fordele her.

Vandterapi wellness spa
Mental sundhed floatin

Bud på tiltag og aktiviteter, som kan hjælpe din mentale sundhed godt på vej

Det er også et velkendt faktum, at frisk luft, motion, social samvær (digital eller indenfor din sociale boble), samt aktiviteter, du bliver glad af, er med til at øge din mentale sundhed. Du kan f.eks.:

Ting i den dur. Noget der får udskillelsen af endorfiner og oxytocin igang og stresshormonerne ned. Hvis du er i fuldstændig isolation, kan du risikere at opleve hudsult. En tilstand der opstår, man man ikke oplever kropslig kontakt over længere eller kortere perioder. Her kan det f.eks. hjælpe at tage et varmt bad eller få massage.

DR har lavet en kort video om forklaring og råd i forbindelse med hudsult. Du kan se den ovenfor.

Skriv til os

Giv os besked på forhånd, hvis du er gravid eller har lyst til at prøve cupping. Så er vi klar ved dit ankomst.
Du må også gerne skrive til os, hvis du har spørgsmål eller andre særlige behov.

Cph flot logo

Go with the float…