Sover du dårligt?

Sover du dårligt?

Opdag hvordan floating kan forbedre din søvnkvalitet.

Over 50% af os har søvnbesvær

Tilstrækkelig søvn af en god kvalitet er måske det vigtigste vi kan prioritere for vores sundhed og velvære. Det er dog langt fra alle, der har nemt ved at falde i søvn eller at blive i søvnen hele natten. I den Nationale Sundhedsprofil har halvdelen af os haft søvnbesvær eller søvnproblemer i perioden op til målingen i 2023.

Der peges på det stigende skærmforbrug, bekymringer, der giver tankemylder og stress, der påvirker nervesystemet uhensigtsmæssigt, som nogle af de årsager, der giver os søvnproblemer og træthed.

Skærmbillede 2022-06-06 kl. 15.51.56

Sådan hjælper floating dig

Hos Copenhagen Float har vi et godt bud på hvordan du får mere ro og bedre søvn. Når du floater flyder du ubesværet i en stressfri atmosfære, der beroliger og giver dyb afslapning – måske du også får dig en tiltrængt lur, mens du ligger vægtløst i det magnesiummættede vand. 

Hvad siger studierne?

Det er set i en række studier, at floating er godt for søvnen. I et systematisk review af 9 studier fandt man at floating hjælper på søvn og i 2 af studierne var effekterne der stadig 4-6 måneder efter. Man ved at floating sænker stresshormoner i kroppen og at musklerne afslappes. Man ved også at floating har gode effekter på angst, depression, tankemylder og lignende, og det er alt sammen noget, der bidrager til en god nattesøvn.

Med floating får du en sand pause – altså en pause, hvor du ikke lige skal lave noget andet samtidigt, og dit nervesystem beroliges så du kan mærke det længe efter. Det er et godt udgangspunkt for en nat med god søvnkvalitet.

Prøv vores sov godt pakke

Sovgodt Pakken

Spar 30%
DKK3600
DKK 2520
  • 6 x 60 min. floating
  • Spirit eller I-sopod bassin
  • Vi sørger for alt du har brug for
  • Brug indenfor 6-12 uger for bedst effekt

Er du ikke klar til at købe en pakke, kan du spare 20% på en enkelt float. Så har du muligheden for at se vores flotte sted og mærke effekten. Normal pris: 600kr. Din pris: 480kr.

Praktisk Info

Hvordan forgår det?

Godt at vide

Er der noget du er usikker på?

Er der noget du er usikker på?

Ofte stillede spørgsmål:

Her er nogle af de spørgsmål eller udsagn vi ofte hører fra dem, der ikke har prøvet floating før:

Det er helt sikkert at floate. Vandet er ikke særligt dybt, og det er så mættet af salt, at du ikke synker ned under vandoverfladen, selv om du prøver. Du kan have en støtte under hovedet, hvis du ikke bryder dig om at få for meget af baghovedet i vandet.  
 
Float-tankene er store nok til at du kan flyde – og du kan til enhver tid åbne for tanken, hvis du får brug for det. Du kan også til enhver tid tænde for lyset, hvis du synes at det fungerer bedre for dig end mørke.
 
Når du først ligger i float-tanken og slapper af, så går tiden hurtigere end du måske tror. Du bliver så afslappet, at du måske falder lidt i søvn, og det kan man sagtens gøre uden problemer. Du kan læse mere i vores FAQ.
Newsletter Header (1)
Newsletter Header (2)
Styrk dit helbred, muskel restitution

Krop

Mental sundhed, stress behandling

Sind

Copenhagen Float - Fordele ved Floating

Balance

Aktiverer det parasympatiske nervesystem, tager kroppen ud af “fight or flight”-tilstand, hvilket betyder:

Anmeldelser

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi er her for at hjælpe