Er du gravid?
Kombinér en graviditetsmassage med floatbehandling

Kombinationen af graviditetsmassage efterfulgt af floating er den ultimative oplevelse til dig, som venter barn eller lige har født. Vi tilbyder en graviditetsmassage efterfulgt af en times beroligende floatbehandling. Massage og floating er en ultimativ løsning til at forberede dig på en god og sund fødsel. Der er fuld fokus på at få al stress ud af din krop og lindre dine generelle graviditetsgener.

Vi stiller en specialdesignet graviditetsbriks frem, så du kan ligge helt afslappet på din mave. Læs denne uddybende artikel om fordelene ved floating for gravide.

Kombiner en graviditetsmassage og floating

Fordelene ved massage og floating

Graviditet er hårdt for din krop og psyke. Under graviditeten oplever din krop hormonelle forandringer og øget belastning. Væske hober op og den øgede vægt kan dræne dig for energi og din gode søvn.

En graviditetsmassage og floatbehandling giver dig rum og ro til en dybere kontakt med dig og din baby. Behandlingen hjælper med at tolke din gravide krops signaler, at komme helt ned i gear og dæmpe stressede tanker.

Graviditetsmassagen har til fordel at løsne op for ømme og spændte områder på din krop. Den blide massering øger tilstrømningen af blod til muskler og væv, der hjælper med at dæmpe din hævede ben og fødder. Læs mere om hvilke typer massage vi tilbyder her. 

Efter din massage er du nu klar til at give dig hen til stilheden og flyde vægtløst i en hel time i flydetanken.

Det saltholdige, varme vand får din gravide krop til at flyde helt vægtløs i vandoverfladen og fjerner fornemmelsen af din tunge vægt på kroppen. Det varme vand kan lindre bækkenproblemer og magnesium fra epsom salt vil fremme din blodcirkulation. Floating udløser en tilstand af fuldkommen afslappethed ved at blive påvirket af udefrakommende stimuli. Læs meget mere om floating og alle dens fordele lige her. 

Kontakt din læge

Floatingterapi er gavnligt for gravide, men for at være på den sikre side, anbefaler vi, at man ikke floater i 1. trimester af sin graviditet. Vi anbefaler at tage kontakt til sin læge for at få råd og vejledning.

Når du booker en graviditetsmassage, sørg for at tilføje i noten, at du ønsker en graviditetsmassage, så vi kan stille den rigtige briks frem.

book massage og floating