KROPSTERAPI

Grundfilosofien i kropsterapi er at krop og sind hænger sammen og påvirker hinanden. Hver torsdag står vores kropsterapeut, Ruth Sollitt, klar til at give dig en endnu bedre forståelse af dig selv, dit sind og din krop.

BOOK NU

Ruth Sollitt

Ruth Sollitt er Copenhagen Floats kropsterapeut. Hun er uddannet ved Totum – skolen for Kropsterapi. Ruth har masser af livserfaring og er en virkelig intuitiv lytter og samtale partner med et sæt utrolige kyndige hænder.

Hver behandling er en individuel oplevelse, der er fokuseret på dig og dine behov. Ruth tager altid udgangspunkt i dig, og er rigtig god til at skabe et trygt og rummeligt rum.

BOOK NU

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en betegnelse for professionelt terapeutisk arbejde med kroppen ud fra grundfilosofien om at krop og sind hænger sammen, og påvirker hinanden. Uro kan manifestere sig som ondt i maven, en tennisalbue kan skabe bekymring for fremtiden, en presset hverdag kan sætte sig som spændinger i kæbe og skuldre, problemer med fordøjelsen kan være livsforandrende og fylde meget af tankevirksomheden osv. Fysisk og psykisk belastning sætter sig fast i kroppen som spændinger, kropsterapi kan hjælpe dig ved at give dig forløsning, og give en indre ro.

I kropsterapi bruges en pulserende massage, der beroliger dit nervesystem, og sætter dine lymfekirtler på arbejde. Der bruges vejrtrækning, akupressur, zoneterapi, udstrækning og samtale i løbet af en behandling.

Lige nu tilbyder vi 60 min. kropsterapi for 550kr.
Fra midt november bliver prisen sat op til 850kr.
KØB KROPSTERAPI
Kombinerer 60 min. kropsterapi med en 60 min. float for 925kr (Fuld pris 1350kr)
KØB KROPSTERAPI & FLOATING