KROPSTERAPI

Grundfilosofien i kropsterapi er at krop og sind hænger sammen og påvirker hinanden. Vores kropsterapeut Ruth Sollitt, står klar til at give dig en endnu bedre forståelse af dig selv, dit sind og din krop.

Book Nu

Ruth Sollitt

Ruth er vores fantastiske kropsterapeut. Hun tager en masse livserfaring med sig og er uddannet på Skolen for Kropsbehandling og på Totum – skolen for Kropsterapi.

Ruth fokuserer meget på at skabe et rum, hvor du vil føle dig set og tryg. Hun er en utrolig terapeut og en virkelig intuitiv lytter.

I Ruths kropsterapi er en pulserende massage i centrum af behandlingen. Dette er beroligende for dit nervesystem, frigiver smertestillende endorfiner og forbedrer lymfesystemet.

Vejrtrækning, akupressur, zoneterapi, bindevævsfrigørelse, kraniosakral, dyb vævsfrigørelse, stræk, blid ledmobilisering og samtale er nogle af de mange teknikker, som kan bruges under en behandling.

Kropsterapi med Ruth er for alle. Det har vist sig at være særligt gavnligt for mennesker, der har en stresset eller overanstrengt krop eller sind på grund af arbejde, livsbegivenheder eller sport.

Efter en session med Ruth vil du føle, at du er kommet hjem til dig selv.

Book Nu

Spar 300kr med at købe et kropsterapi forløb

3 x 60 min.

Køb nu

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en betegnelse for professionelt terapeutisk arbejde med kroppen ud fra grundfilosofien om at krop og sind hænger sammen, og påvirker hinanden. Uro kan manifestere sig som ondt i maven, en tennisalbue kan skabe bekymring for fremtiden, en presset hverdag kan sætte sig som spændinger i kæbe og skuldre, problemer med fordøjelsen kan være livsforandrende og fylde meget af tankevirksomheden osv. Fysisk og psykisk belastning sætter sig fast i kroppen som spændinger, kropsterapi kan hjælpe dig ved at give dig forløsning, og give en indre ro.

I kropsterapi bruges en pulserende massage, der beroliger dit nervesystem, og sætter dine lymfekirtler på arbejde. Der bruges vejrtrækning, akupressur, zoneterapi, udstrækning og samtale i løbet af en behandling.