Kropsterapi

Grundfilosofien i kropsterapi er at krop og sind hænger sammen og påvirker hinanden. Hver mandag står vores kropsterapeut, Ruth Sollitt, klar til at give dig en endnu bedre forståelse af dig selv, dit sind og din krop.

Hvad er kropsterapi?

Krop og sind hænger sammen

Kropsterapi er en betegnelse for professionelt terapeutisk arbejde med kroppen ud fra grundfilosofien om at krop og sind hænger sammen, og påvirker hinanden. Uro kan manifestere sig som ondt i maven, en tennisalbue kan skabe bekymring for fremtiden, en presset hverdag kan sætte sig som spændinger i kæbe og skuldre, problemer med fordøjelsen kan være livsforandrende og fylde meget af tankevirksomheden osv.

Fysisk og psykisk belastning sætter sig fast i kroppen som spændinger, kropsterapi kan hjælpe dig ved at give dig forløsning, og give en indre ro.

I kropsterapi bruges en pulserende massage, der beroliger dit nervesystem, og sætter dine lymfekirtler på arbejde. Der bruges vejrtrækning, akupressur, zoneterapi, udstrækning og samtale i løbet af en behandling.

Ruth Sollitt

Ruth Sollitt

Ruth Sollitt er Copenhagen Floats kropsterapeut. Hun er uddannet ved Totum – skolen for Kropsterapi. Ruth har masser af livserfaring og er en virkelig intuitiv lytter og samtale partner med et sæt utrolige kyndige hænder.

Hver behandling er en individuel oplevelse, der er fokuseret på dig og dine behov. Ruth tager altid udgangspunkt i dig, og er rigtig god til at skabe et trygt og rummeligt rum.

Gør kropsterapi til en del af din rutine

Ruth har gennem sin uddannelse opnået stor indsigt i kroppens tilstande og hvordan disse afspejler sig i den følelsesmæssige og mentale trivsel. I kropsterapien tages der højde for sindets påvirkning på kroppens signaler og omvendt. Med kropsterapi vil du have mulighed for at lære dig selv og din krop bedre at kende på måder, du vil få gavn af på lang sigt.

Du har nu mulighed for at købe et klippekort til kropsterapi, og på den måde få en god rutine, hvor velvære og bedre kendskab til din krops signaler er i højsædet. Du får 3×60 minutters behandling for 1.790 kr. (normalpris 2.070 kr.)

Skriv til os

Vi ved at floatingterapi er relativt nyt her i Danmark, og der kan være spørgsmål, vi ikke har svaret på her på hjemmesiden. For de praktiske ting kan du læse vores FAQ, og så har vi masser af info om fordelene ved floating og forskning. Du er altid velkommen til at skriv til os, hvis du har spørgsmål eller andre særlige behov.

Cph float logo

Go with the float…