Massage i København

Hos Copenhagen float tilbyder vi også et bredt udvalg af massage. Fra smertelindrende dybdemassage til afslappende velværemassage.

Forkæl dig selv eller din partner med en massage hos os

Kvalitetsmassage i Københavns centrum

Hos Copenhagen Float sætter vi en stor ære i at vores kunder får den bedste massage i København. Vi ønsker altid at imødekomme vores kunders ønsker, som i de fleste tilfælde er ønsket om en stressfri og afslappende selvforkælelsespause fra hverdagens travlhed, hvad end det er familielivet eller karrieren. 

Er du en af dem, som har et stressfuldt liv grundet karriere, familieliv eller trænger du bare til en god omgang selvforkælese, så kan du komme forbi til en dejlig og afslappende omgang massage i hjertet af København.

For mange er en stressfri hverdag blot en vision som ligger fjernt, men når du er hos Copenhagen Float vil du allerede fra det øjeblik du træder ind hos os, opleve følelsen af harmoni og blive imødekommet af vores personale.

 

Vi tilstræber os på at give den bedste massageoplevelse i København, og det har vi gjort ved at specialisere os i en række behandlinger som har til formål at lindre kroppen fra smerter og sindet fra bekymringer.

Vores massage er på flere måder fordelagtige, både sundhedsmæssigt for kroppen og for din mentale sundhed. Vores behandlere består af en lang række kompetente massører indenfor alle felter. Vi tilbyder både uddannede sportsmassører, terapeuter, holistisk dybdegående massører, kropsterapeuter og meget mere. Hos os vil du aldrig komme forgæves, da vi tilbyder noget til et hvert behov.

For at læse mere om vores terapeuter klik her, for at læse mere om vores graviditetsmassage klik her.

Massage i tryghed

Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder hos Copenhagen Float og ved vores behandlere. Derfor foregår behandlingerne altid i dialog med dig, da vi altid har meget opmærksomme på dine behov og din krop. Vi tager hensyn til dine skader eller andre forhold, som der skal tages hensyn til under massagebehandlingen. Vi bestræber os altid på, at du får en suveræn oplevelse og at din krop bliver helt afslappet, til vores behandler skal til at arbejde mere i dybden med bl.a. kroppens muskelvæv.

Massage er på mange måder fordelagtigt for kroppen, men mange får også en massage, for at forkæle sig selv og nyde tilstedeværelsen. Hos Copenhagen Float tilbyder vi en række behandlinger, som vi har specialiseret os i, for at du som kunde aldrig går forgæves. Vi er først tilfredse, når vores klienter er tilfredse.

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores behandlere eller andet, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi kan kontaktes via. kontaktformularen eller via mail info@cphfloat.dk

Massage til kunde

Vi har stor erfaring indenfor massage

Læs om fordelene ved graviditetsmassage og floating.

Skræddersyet til dig

Massagen tager altid udgangspunkt i dig og dine behov. Oplys derfor behandleren om, hvor på kroppen, du ønsker mest fokus, og/eller hvilken slags massage du ønsker. Du bestemmer selv, hvor hårdt eller blødt trykket skal være, så du får bedst mulig gavn af behandlingen. Det er kun den afsatte tid, der bestemmer, hvor meget behandleren kan nå. Ønsker du at få arbejdet hele kroppen igennem, anbefaler vi, at du vælger en behandling på minimum 60 minutter.

Løb cph float

Den Fysiske/Udøveren

En fysiurgisk sportsmassage er til dig, som træner aktivt på høj plan. Der er fokus på de enkelte muskelgrupper, der er trætte og ømme efter hård træning. Massagen løsner op for mælkesyre og affaldsstoffer i de spændte muskler og tilfører frisk ilt til muskelvævet til gavn for helingsprocessen. Massagen medvirker til reduceret restitutionstid og forebyggelse af skader.

Wellness for gravide

Mama Massage

Under en graviditet udsættes kroppen løbende for fysiske og psykiske forandringer. Mange kvinder oplever bækkensmerter, hævelser i ben og øget træthed. Ved massage af ledbånd og muskler øges blodtilstrømningen og kan lindre smerter og spændinger. Massagen giver ro til en dybere kontakt med dit barn, og hjælper dig til holde dig i ro under fødslen. 

Depression behandling

Den Tiltrængte

En dybdegående afspændingsmassage er til dig, der enten føler dig stresset og/eller som trænger til kropslig omsorg. Ved at arbejde igennem din krop og få løsnet op i spændte muskler forbedres blodgennemstrømningen og øger muskelafslapningen. Massagen udløser en dyb kropslig afslapning, medvirker til reducering af stressniveau og styrker kropsbevidstheden.