Teamet

Det er de to kvindelige partnere Shelley Uprichard og Boo Hilmer, der står bag teamet Copenhagen float. De to kvinder mødte hinanden for 6 år siden gennem fælles bekendte og interesser. Shelley, som er uddannet tonemester, kom til Danmark fra Nordirland for seks år siden. Boo Hilmer har 10 års erfaring som sportsmassør og akupunktør.

Shelley begyndte at gå hos Boo på grund af smerter i ryggen. Her introducerede hun Boo til floatingterapi, og de mange muligheder, der er i behandlingen. Da Boo selv havde prøvet det, var hun overvældet både af sin personlige oplevelse og over behandlingens uendelige fordele. Som uddannet massør, havde Boo en masse branchekendskab fra wellness, og Shelley havde en drivkraft og overblik, der gjorde, at visionerne kunne manifesteres. I løbet af de to næste år blev planerne om at åbne Copenhagen Float mere og mere konkrete – og endelig en realitet.

Teamet bag Copenhagen float Boo Hilmer og Shelley Uprichard

Udover Boo og Shelley, består teamet af et hold af kompetente faste massageterapeuter og høflige receptionister/floatmasters, der byder gæsterne velkommen og sørger for alle får en dejlig oplevelse.

Grundlægger Shelley Uprichard

“Jeg bliver fuldstændig genopladet”

Shelley, Grundlægger

Jeg er uddannet tonemester og har arbejdet 10 år i audio- og bilindustrien. Mine dage er ofte lange, der blandt andet består af at optage musik, at rejse rundt og holde mange bolde i luften. Jeg elsker, hvad jeg laver, men min hørelse, krop og sind bliver ofte presset til det yderste. Derfor fandt det mig naturligt at opsøge alternative behandlinger.

Første gang jeg prøvede floatingterapi var i Shanghai. Shanghai er en utrolig støjende by og derfor startede jeg med at meditere. Jeg fik dog sværere og sværere ved at slappe af og falde helt til ro. Derfor prøvede jeg floatingterapi, efter jeg havde hørt så meget positivt om det. Og floating virkede fantastisk allerede første gang, jeg prøvede det. Jeg følte en ekstrem afslappet lethed og dæmpning af ophobede spændinger i dagevis efter. Hver gang jeg har floatet, føler jeg mig fuldstændig genopladet. Jeg har ro både i kroppen og i hovedet og føler mig komplet til stede i mine omgivelser.

“Jeg giver slip på fornemmelsen af min krop”

Boo, Grundlægger

Gennem mit arbejde som fysiurgisk massør har min interesse for krop og psyke været væsentlig for min massagepraksis. Mine klienter kommer for det meste  til mig for at få en behandling, der har effekt på både krop og psyke. Mine erfaringer med tusindvis af kunder viser mig et tydeligt og klart mønster: stress er årsag til de flestes kropslige og psykiske udfordringer. Alt for meget “væren i hovedet og ikke i kroppen” gør, at mange af os i dag mangler kropsbevidsthed. Vi reagerer først, når kroppen gør ondt. Derfor havde jeg tænkt længe over, hvad der skulle til for, at det moderne menneske fandt sig selv igen og ikke kun eksisterer i sin kontrollerede hverdag og fornuftige hoveder. Så da Shelley præsenterede mig for floatingterapi, blev jeg med det samme interesseret. Og oplevelsen var en fuldstændig fysisk afslappethed – i en grad, at jeg faktisk faldt i søvn i tanken. Jeg gav helt slip på fornemmelsen af min krop og befandt mig så dybt inde i mig selv, at jeg forestillede mig, at jeg svævede ude i rummet.

vi ville elske at høre fra jer

Kontakt Os