OM COPENHAGEN FLOAT

I maj 2019 åbnede Copenhagen float i København af ejerne Boo Hilmer og Shelley Uprichard.
Deres drøm er at sprede viden om floating i Danmark.

MØD VORES TEAM

Boo Hilmer
Boo Hilmer
Boo er en erfaren massage terapeut og har trænet hele teamet hos Copenhagen float, for at sikre vores klienter en høj og ensartet kvalitet. Hun træner brasiliansk jiu-jitsu og wrestling, og så er hun er fantastisk kok.
Shelley Uprichard
Shelley Uprichard
Shelley er uddannet tonemester, og så er hun helt afhængig af floating. Hun havde floatet mange steder i verden, før hun overtalte Boo til at åbne Copenhagen float.
Thea Olsen
Thea Olsen
Thea er uddannet holistisk dybdegående massør, og så er hun manager hos Copenhagen float. Når Thea ikke er at finde i butikken, holder hun af at undervise i yoga og dyrke Brasiliansk jiu-jitsu.
Gina Lapinskiena
Gina Lapinskiena
Gina er en meget erfaren massageterapeut, som virkelig er i stand til at arbejde i dybden. Og hvis du ikke er bange for, at hun går på din ryg, så er hun er også rigtig dygtig til Thaimassage.
Niklas Grymen
Niklas Grymen
Niklas er uddannet sportsmassør, og udfører akupunktur, cupping og dybdegående afspændings-massage. Derudover er han professionel sportsinstruktør, der dyrker og konkurrerer i crossfit.
Louise Egebro
Louise Egebro
Louise er uddannet sportsmassør og giver en meget dybdegående dynamisk massage. Hun inkorporerer også cupping i hendes massager. Louise er desuden tøjdesigner og en super cool person.
Bakiba Rose
Bakiba Rose
Bakiba er massageterapeut, og hun giver en virkelig grundig og dybdegående massage. Derudover udfører hun mini ansigtsbehandlinger. Bakiba kommer fra Ghana og har derfor en afrikansk essens, der bare omfavner dig, når du møder hende hos Copenhagen float.
Nils Lenoch
Nils Lenoch
Nils er vores tyske floatmaster, der bare elsker at meditation. Han interesserer sig for psykologi og neurovidenskab, og i sin fritid dyrker han forskellige sportsgrene som Qi Gong, Tai Chi, Yoga og Martial Arts. Nils er altid klar på gode og dybe samtaler med dig.
Bjørn Leikvold
Bjørn Leikvold
På trods af at han næsten er blind, har Bjørn fået rollen som vores manager for kundeservice. Han elsker at gå ture i naturen med sin hund, og så dyrker han Jiu-jitsu. Hans drøm er at blive uddannet som massør og håber, at han kan udleve denne drøm i løbet af 2020.

Vil du være en del af teamet?

SKRIV TIL OS HER