Infrarød Sauna

Prøv Infrarød Sauna Gratis

Hvad kan infrarød sauna gøre for dit fysisk og mentale helbred?

Hvad er infrarød sauna?

Fordelene ved infrarød sauna

Copenhagen Float - Fordele ved Floating

Afslapppende & meditativt

Det unikke, rolige miljø skaber en enestående mulighed for meditation. Meditation og dyb afslapning fremmer mental styrke og sundhed.

Styrk dit helbred, muskel restitution

Muskel Restitution

 Infrarød sauna trænger dybere ind i musklerne, øger blodgennemstrømningen og hjælper med hurtigere restitution, uanset hvor meget sport du dyrker.

Dybde-udrensning

Når vi sveder, udskiller vi affaldsstoffer gennem huden. Den dybe varme trænger dybt ind og du skiller dig på den måde af med toksiner og tungmetaller i kroppen.

Reducerer stress

Tiden i saunaen er rolig og nydelsesfuld. Det sænker stresshormonet kortisol, og der frigives endorfiner og andre signalstoffer, der giver dig en rolig og behagelig følelse.

Kredsløb og blodtryk

Et ophold i den infrarøde sauna kan sidestilles med en gåtur i moderat tempo. Du sveder, blodkarrene udvides, pulsen stiger og der er en øget blodcirkulation. 

fordele ved floating, stress behandling

Styrker immunforsvaret

Immunforsvaret styrkes først og fremmest gennem hormese, hvor den milde stress som cellerne udsættes for, gør os stærkere. 

Godt for huden

Infrarød varme forbedrer kollagen- og elastinproduktionen i huden. Efter et sauna ophold vil din hud føles renset og revitaliseret.

Inflammation

Varmen nedbringer oxidativt stress og inflammation. Dette understøttes af den effektive udskillelse af affaldsstoffer gennem varme og svedning.

smerteklinik, smertebehandling, smertelæger

Reducerer smerte

Sauna & Floating for 2

Kombien til 2 personer er den perfekte måde at trykke på pauseknappen og fokusere på at være sammen i rolige og smukke omgivelser. I begynder med en session i vores infrarøde sauna – det er den mest geniale måde at lette muskelspændinger og lade hverdagens stress smelte væk.

Så viser vi jer ind i vores rummelige flyderum, hvor I vil bruge 60 salige minutter på bare at være sammen i vandet. Hvornår har I sidst prøvet det uden telefoner, fjernsyn eller børn til stede?

Vores professionelle floatmestre vil guide jer gennem hver del af behandlingen, så I føler jer godt tilpas og får mest muligt ud af jeres oplevelse.

Hvis I foretrækker at flyde i 2 separate bassiner, eller I ikke kan finde en tid der passer, så skriv til os på info@cphfloat.dk, så kan vi lave bookingen for jer.

infrarød sauna i København

Sauna & Floating Tilbud

Sauna & Floating Tilbud

Sauna & Floating

kr900
kr 600
 • 45 min. sauna + 60 min. floating til 1 person
 • Håndklæder, hår og hudprodukter
 • Te og snacks serveret i vores lounge
 • 2,5 timer hos os

Sauna & Floating for 2

kr1600
kr 1200
 • 45 min. sauna + 60 min. float
 • Vælg om det skal være sammen eller i 2 forskellige bassiner
 • Vi sørger for alt du har brug for ink. lidt godt til ganen
 • 2,5 timer hos os

3 x Sauna - Spar 50%

kr900
kr 450
 • 3 x 45 min. sauna
 • Oplev de positive virkninger af regelmæssig sauna
 • Håndklæder, klude og masser af vand er inkluderet
 • Ta' en ven med for 100kr

Anmeldelser

5/5

Er fuldstændig begejstret for min oplevelse hos Cph Float.

Jeg har allerede prøvet at flyde to gange og har købt gavekort til mine venner – kommer helt sikkert tilbage for at gøre det til en del af min wellness-rutine. Udover selve floaten er jeg kun blevet mødt med fremragende gæstfrihed af alle, der arbejder der. Jeg talte også med en af ejerne, og jeg kunne bestemt fornemme engagementet. Fantastiske mennesker, får dig til at føle dig hjemme.

cphfloat google
Anjelli Requintina
via Google
5/5

Jeg glæder mig til næste gang!

Dette sted blev anbefalet af en ven. Jeg var lidt skeptisk i starten, men er glad for, at jeg gav det et forsøg! Floating hjalp min krop og sind med at slappe af. Jeg prøvede både isopod og 2-personers float-rum – begge var unikke og fantastiske. Ærligt talt har jeg aldrig set et spa så hyggeligt som Copenhagen Float. Personalet var også meget imødekommende – især da jeg havde mange spørgsmål på mit første besøg. Oplevelsen som helhed er fantastisk, og jeg ville helt sikkert gøre det igen. 🙂

cphfloat google
Jeepee Marie Rasmussen
via Google
5/5

Super oplevelse

Fantastisk oplevelse. Jeg kom ud af pod’en med en følelse af dyb indre fred; min krop og åndedræt var mere afslappede end nogensinde før. Timen i pod’en gav mig en meget tiltrængt pause, hvor jeg reflekterede over alle de følelser og ideer, jeg normalt ikke har tid til. Jeg kom ud fyldt med energi og i ro. Faciliteterne var behagelige og hyggelige, og personalet var meget professionelt og imødekommende.

cphfloat trustpilot
Søren Steensig Jakobsen
via Trustpilot

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!