self-care eventyr for 2

Giv hinanden den ultimative wellnessoplevelse og pause fra hverdagens støj.

I vores oase har vi sat rammerne for, at I kan dele timevis af velvære og afslapning med hinanden med parmassage, parfloat eller hele pakken; nemlig en kombi for to med både parmassage og -float.
Tjek vores gavebutik for afslappende gaver og oplevelser til par.
BESØG VORES GAVEBUTIK

kombi for 2

kombien for 2 personer er luksuspakken over dem alle, hvor I i 2,5 timer vil blive forkælet på alverdens måder med 60 min. massage og 60 min. floating. Vores professionelle massører og terapeuter vil sørge for, at I får den bedst mulige behandling, som passer lige netop til jeres individuelle behov.

Sammen vil I opleve de mange fordele, floating har, når I i selskab med hinanden vil prøve vores specialbyggede floatroom med masser plads til jer begge.

køb parkombi
bestil tid til parkombi

floating for 2

I vores nye, specialdesignede floatroom kan I dele floatingoplevelsen med hinanden. Her er rigeligt med plads til jer begge to - så tag hinanden i hånden, nyd stjernehimlen for en stund, sluk lyset og lad roen skylle ind over jer.

  • Reducering af stress

  • Lindring af fysiske smerter

  • Styrket intimitet og fællesudvikling

køb parfloat
bestil tid til parfloat

parmassage

Til en parmassage vil I sammen stresse af og mærke en velvære i kroppen, som massage, æteriske dufte og rolige omstændigheder er med til at skabe. Vores uddannede massører og terapeuter vil sørge for, at I hver især får netop den behandling, som passer bedste til hver af jer.

  • Afspænde muskler og led efter hård træning

  • Reducere stivhed i kroppen

  • Øget blodcirkulationen

køb parmassage
bestil tid til parmassage

Vi vil gerne give dig og din partner den bedste oplevelse her hos Copenhagen Float. Hvis du har særlige ønsker, tiltag eller forslag i forbindelse med dit besøg, må du hellere end gerne give os besked. Så vil vi gøre vores bedste for at dagen bliver lige som du helst vil have den.

skriv til os