Velkommen til Copenhagen Float

Velkommen til Copenhagen Float

Velvære med terapeutisk effekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 40% på din første float

og 50% på en 10-turs klippekort

Fantastiske nyheder! Du kan få adgang til vores eksklusive tilbud på floating, massage og infrarød sauna-behandlinger hos Copenhagen Float.

Bare tilmeld dig vores private mailingliste ved at udfylde formularen, og husk at klikke på e-mailen for at bekræfte din tilmelding. Nu skal du bare se frem til at modtage nogle fantastiske tilbud.

Så udnyt denne fantastiske mulighed for at trykke på pauseknappen, slappe af og nulstille din krop og sind i vores smukke float studio.

Hvis du ikke ser en tilmeldingsformular på denne side, skal du klikke her for at tilmelde dig (nogle browsere understøttes ikke).

Klik her for at tilmelde dig vores mailingliste

Særlige Tilbud

Vi vil sende dig nogle fantastiske tilbud via e-mail, men hvis du bare ikke kan vente på den skønne pause, er du velkommen til at prøve vores services til en introduktionspris.

Floatation tank at Copenhagen Float - Book Your Session Today

Intro Float

Spar 20%
DKK600
DKK 480
 • 60 minute float for 1 person
 • Spirit eller I-sopod bassin
 • Håndklæder, ørepropper, forfriskninger, hud- og hårprodukter er inkluderet.
flydende afslapning cph float

Intro Parfloat

Spar 20%
DKK1200
DKK 960
 • 60 min. floating for 2 pers.
 • Flyde sammen eller i 2 bassiner
 • Vi sørger for alt du har brug for
afslappende massage med vand cphfloat

Intro Forløb

Spar 30%
DKK1800
DKK 1260
 • 3 x 60 min. floating
 • Spirit eller I-sopod bassin
 • For 1 person (må ikke deles)
thai massage københavn

God Morgen Massage

Spar 150kr
DKK690
DKK 540
 • 60 min. massage
 • Erfarne terapeuter med forskellige behandlingsstile.
 • Graviditetsmassage til den samme pris
Website Background Image

Sauna & Floating

Spar 20%
DKK900
DKK 720
 • 45 min. infrarød sauna i private saunarum
 • 60 min. floating i Spirit eller I-sopod bassin
 • Denne kombi er til 1 person
TrueStory Autumn Update (1)

Self Care for 2

Spar 20%
DKK1600
DKK 1280
 • 45 min. infrarød sauna & 60 min. floating for 2 personer
 • Privat sauna, flyde sammen eller i 2 forskellige bassiner
 • Hele oplevelsen varer 2 timer 15 min.

Dokumenterede fordele ved floating

Styrk dit helbred, muskel restitution

Krop

Mental sundhed, stress behandling

Sind

Copenhagen Float - Fordele ved Floating

Balance

Aktiverer det parasympatiske nervesystem, tager kroppen ud af “fight or flight”-tilstand, hvilket betyder:

Er der noget du er usikker på?

Er der noget du er usikker på?

Ofte stillede spørgsmål:

Her er nogle af de spørgsmål eller udsagn vi ofte hører fra dem, der ikke har prøvet floating før:

Det er helt sikkert at floate. Vandet er ikke særligt dybt, og det er så mættet af salt, at du ikke synker ned under vandoverfladen, selv om du prøver. Du kan have en støtte under hovedet, hvis du ikke bryder dig om at få for meget af baghovedet i vandet.  
 
Float-tankene er store nok til at du kan flyde – og du kan til enhver tid åbne for tanken, hvis du får brug for det. Du kan også til enhver tid tænde for lyset, hvis du synes at det fungerer bedre for dig end mørke.
 
Når du først ligger i float-tanken og slapper af, så går tiden hurtigere end du måske tror. Du bliver så afslappet, at du måske falder lidt i søvn, og det kan man sagtens gøre uden problemer.
Newsletter Header (1)
Skærmbillede 2022-06-06 kl. 15.52.24

Praktisk Info

Hvordan forgår det?

Godt at vide

Massage treatments

Vores massageterapeuter er alle trænet i dybdegående massage og har særlig erfaring med nakke- og rygsmerter, spændingshovedpine, dårlig kropsholdning og graviditetsmassage. Vi vil være glade for at tale med dig om dine behov og anbefale en specifik terapeut.

Alle massager varer 60 minutter og kan bookes 7 dage om ugen. Du kan også komme til en “kombi” hos os. Det består af en 60-minutters float efterfulgt af en 60-minutters massage … den ultimative afslapningsoplevelse, der vil hjælpe dig med at få det meste ud af din float-oplevelse.

Infrarød Sauna

Træd ind i den beroligende varme fra vores infrarøde sauna. Mens du slapper af, vil den blide varme omslutte dig, og dagens stress vil smelte væk.

De dokumenterede fordele ved sauna, såsom forbedret cirkulation, afgiftning og frigivelse af endorfiner, virker deres magi, mens du slapper af. Vi lover, at du vil føle dig rolig og forynget efter en saunasession hos os.

Alle saunasessioner varer 45 minutter, og der er plads til 1 eller 2 personer i dette private rum. Du kan lytte til en af vores særligt tilberedte spillelister, meditationer eller tilslutte din egen telefon.

Læs mere om, hvordan infrarød varme virker, dens fordele og vores ofte stillede spørgsmål her.

infrarød sauna i København
Det siger vores kunder
En fantastisk første oplevelse med floating! Manden i receptionen var meget imødekommende og gav klare og letforståelige instruktioner om, hvad man skulle gøre og hvordan man skulle forberede sig. Derudover var der et dejligt udvalg af snacks til sidst! Jeg kommer helt sikkert igen, når jeg er tilbage i København!
Literally, the best place to unwind. I’ve been stressed and tired from work, but I can say that I’ve been better since discovering Copenhagen Float. Floating at CPHFLOAT has relieved my muscle pains and reduced my stress levels!
Jeg havde den bedste massage i årevis!! Damen var super sød, og jeg havde den bedste tid. Jeg føler mig afslappet, men også “fikset”. Studiet er meget hyggeligt, og jeg elskede snacksene bagefter. Hele personalet var meget imødekommende og venligt. Anbefales 100%! 🙂
Dejlig anden oplevelse hos Copenhagen Float. Deres opmærksomhed på detaljer er fantastisk. De får dig til at føle dig afslappet og velkommen fra det øjeblik, du træder ind. Vi gjorde den ene times floatingsession, der føltes som at træde ind i en dyb meditativ tilstand, og jeg følte mig forfrisket og meget afslappet ved slutningen af det. Kan varmt anbefales!
cphfloat google
cphfloat google
png-transparent-classpass-grey-logo-tech-companies-thumbnail
cphfloat google

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!