Velkommen til Copenhagen Float

Hos Copenhagen Float er det tid til forkælelse, afslapning og luksuriøse oplevelser. I vores nye lokaler har vi sat rammerne for, at du kan nyde timevis af velvære og afslapning. Vi tilbyder floats og massage til 1 person samt parfloats. Prøv også vores unikke forkælelse oplevelse med en kombipakke af float og massage.

Floatation, Massage og Sauna Bookinger i København

Floating for 1 person

Flyd vægtløs hos Copenhagen Float og mærk 500kg krystaliseret epsom salt forkæle din krop. 

Vores saltkar udelukker støj og hjælper dig med at opnå ro og forbindelse, som afhjælper stress, muskelsmerter og søvnproblemer. 

Vores floatingterapi byder på en  enestående og afslappende oplevelse for både krop og sind. 

Forkæl dig selv eller en du holder af med et gavekort til Copenhagen Float. 

et par, der nyder wellness med floating

Floating for 2 personer

Tag hinanden i hånden imens i træder ind i vores store floatrum. Sluk lyset, nyd stjernehimlen for en stund og lad roen skylle ind over jer.

I vores nye specialdesignede floatroom kan I dele floatingoplevelsen med hinanden imens i kobler af. I kan lytte til jeres egen musik, vores meditationer eller blot nyde roen. 

Forkæl din partner  eller hinanden med et gavekort til Copenhagen Float. 

Vi glæder os til at se jer.

floating og massage kombi i København

Vores Floating & Massage Kombi

Vores kombi er vores mest populære og ekslusive oplevelse hos Copenhagen Float.

Kombien indeholder 2,5  times ren velvære, med en 60 minutters float i vores Spirit eller i-sopod tank, efterfulgt af 60 minutters massage behandling.  Der er ekstra tid sat af til at slappe af i vores lounge, hvor du kan nyde en kop te og nogle sunde snacks. 

Ny til floating?
Læs vores FAQ her

Vi har to floatingtanke beregnet til én person; vores Spirit tank og en i-sopod. Derudover har vi et specielbygget floatrum med plads til 2 personer. 

Køb din float nu og bestil en tid når det passer dig. Du behøver ikke at have noget med, vi sørger for håndklæder, hårtørre, make-up fjerner, hudplejeprodukter og badeprodukter. 

Fordelene ved floating

Floating har videnskabelig bevis for at styrke vores helbred samt mentale og fysiske velvære. Floating hjælper blandt andet med at:

  • Reducere stress & ledsmerter
  • Inflammation og kroniske smerter
  • Forbedre søvnproblemer og kronisk træthed
  • Styrke koncentrationsevnen og læring

Massage hos os

Hos Copenhagen float tilbyder vi også et bredt udvalg af massage. Fra smertelindrende dybdemassage til afslappende velværemassage.

Vores erfarne behandlere er alle uddannet i graviditetsmassage og det koster ikke ekstra. Bare sæt et kryds i boksen når du bestiller en tid, og så er vi klar med en special briks til din mave. 

Skriv til os

Skriv endeligt til os hvis du har brug for hjælp med at booke en tid eller vælge en behandler.

Giv os gerne besked hvis du er gravid og skal have massage, så vi kan være klar ved din ankomst eller v. andre særlige behov. 


Cph float logo

Go with the float

Anmeldelser