Her kan du bestille tid

Her kan du bestille tid

Planlæg din næste velværeoplevelse hos Copenhagen Float. Vælg mellem vores floatationstanke, massage eller infrarøde saunaer og book din tid online for en afslappende og forfriskende session. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en unik wellnessoplevelse.

Er der mindre end 12 timer til din ønskede tid så ring
endelig til os pĂĄ 31310436 (telefontider: 9-16 mandag – fredag) eller skriv en mail pĂĄ info@cphfloat.dk

Vidste du, at du kan spare 25% med at booke en “god morgen” float? Tilbuddet gælder alle floats som starter inden kl. 12 i hverdagene.

Hvis det ikke gør noget for dig, hvilket af vores float-rum du vælger, så klik her for at booke en tid til en 60 minutters float-session.

Du kan læse mere om vores forskellige bassiner her på siden.

Spirit tank

Spirit tank

Copenhagen Float - Book Tid Online

I-sopod tank

I-sopod tank

Floatation, Massage og Sauna Bookinger i København

Vores kæmpe floatrum

Vores kæmpe floatrum

Oplev velvære med vores online bookingtjeneste

Ikke klar til at dele din float?

Wellness for 2, Velvære oplevelse for 2 i københavn

Her kan du booke en 60 min. float til to personer i hver sin floattank. I kan ogsĂĄ spar 25% med at booke inden kl. 12 i hverdagene.

Float & Massage Kombi

Float & Massage Kombi

En gave til nervesystemet

En kombi behandling består af 60 minuter floating i vores Spirit bassin efterfulgt af 60 minuter valgfri massage eller kropsterapi. Det er den bedste måde at komme helt ned i gear, og kan bestilles til en person. 

Man er hos os i 2,5-3 timer i alt, hvor man kan nyde lidt frugt, en kop te og slappe af i loungen inden man skal ud i verden igen. 

Hvis du ikke kan finde et tidspunkt som passer, så skriv gerne til os på info@cphfloat.dk med nogle fortrukne datoer, og så finder vi ud af det sammen. 

Bestil tid til en kombi eller køb nu og find et tidspunkt senere

floating og massage kombi i København

Massage Behandling

Massage Behandling

Dybdegående, fysiurgisk, bindevævsmassage, graviditetsmassage, afspændingsmassage

Vi tilbyder et bredt udvalg af massage behandlinger. Læs mere om vores erfarne massageterapeuter her. Hvis du er i tvivl kan du tage fat i os, og vi kan anbefale en terapeut. Vi har ikke en behandlingsmenu da hver massage er skræddersyet til dig og dine behov hver eneste gang du besøger os. Det er muligt at vælge “graviditetsmassage”, “aromaterapimassage” nĂĄr man bestiller tid. Nogle af vores terapeuter kan ogsĂĄ lave hot stone massage.

Vidste du at du kan spar 150kr pĂĄ massage med at booke en “God Morgen” massage? Det gælder alle massage behandlinger inden kl14 i hverdagene. Klik her for at se ledige tider.

Vi tilbyder nu parmassage på udvalgte dage. Vores behandlinger udføres i 2 forskellige lokaler på samme tid. Skriv til os på info@cphfloat.dk hvis I vil kombinere jeres massage med en float. Klik her for at se ledige tider.

Infrarød Sauna

Infrarød Sauna

Velvære med terapeutisk effekt

I den infrarøde sauna hjælper varmen dig med at opnå mange sundhedsfordele. Du sveder affaldsstoffer ud, dit immunforsvar styrkes, smerter reduceres og det gavner dit kredsløb for bare at nævne et par af de mange fordele. De dokumenterede effekter ved sauna sker mens du slapper af. Vi lover, at du vil føle dig rolig og fornyet efter en saunasession hos os.

Alle saunasessioner varer 45 minutter, og der er plads til 1 eller 2 personer i dette private rum. Du kan lytte til en af vores specielt udarbejdede spillelister eller en guidet meditation.

Læs mere om, hvordan infrarød varme virker, dens fordele og vores ofte stillede spørgsmål her.

Du kan også kombinere infrarød sauna med floating til en eller 2 personer. Hele behandlingen tager 2 timer og 15 minutter i alt og du kommer hjem helt afslappet og med en dejlig følelse i krop og sind.