Infrarød Sauna i København

hos Copenhagen Float

Her kan du læse mere om hvad infrarød sauna kan gøre for dit fysisk og mentale helbred

Opdag fordelene ved vores infrarøde sauna i København. Vores infrarøde sauna tilbyder en dybdegående og afslappende oplevelse, der hjælper med at lindre stress, fremme detox og forbedre cirkulationen. Book din session nu for øget velvære og afslapning.

Infrarød sauna – hvad er det?

En infrarød sauna opvarmes ved hjælp af infrarøde stråler. I en traditionel sauna kommer varmen fra saunaovnen, der opvarmer luften i saunaen. I en infrarød sauna kommer varmen fra panelerne i vægge og gulv i saunaen. Varmen fra disse paneler kan trænge dybere ind i kroppen end opvarmet luft, og derfor får du varmen og kommer til at svede ved lavere temperaturer end i en traditionel sauna.

I saunaen vil porrerne i din hud åbne sig stille og roligt og dit hjerte vil slå lidt hurtigere, så blodet pumpes hurtigere gennem kroppen. Herved vil affaldsstoffer også føres hurtigere væk.

En tur i en infrarød sauna er en rolig og afslappende form for terapeutisk behandling med mange gavnlige effekter i kroppen.

Læs mere om fordelene herunder.

Infrarød Sauna - Velværeoplevelser

Fordelene ved infrarød sauna

Copenhagen Float - Fordele ved Floating

Afslapppende & meditativt

Det unikke, rolige miljø skaber en enestående mulighed for meditation. Meditation og dyb afslapning fremmer mental styrke og sundhed.

Styrk dit helbred, muskel restitution

Muskel Restitution

 Infrarød sauna trænger dybere ind i musklerne, øger blodgennemstrømningen og hjælper med hurtigere restitution, uanset hvor meget sport du dyrker.

Dybde-udrensning

Når vi sveder, udskiller vi affaldsstoffer gennem huden. Den dybe varme trænger dybt ind og du skiller dig på den måde af med toksiner og tungmetaller i kroppen.

Reducerer stress

Tiden i saunaen er rolig og nydelsesfuld. Det sænker stresshormonet kortisol, og der frigives endorfiner og andre signalstoffer, der giver dig en rolig og behagelig følelse.

Kredsløb og blodtryk

Et ophold i den infrarøde sauna kan sidestilles med en gåtur i moderat tempo. Du sveder, blodkarrene udvides, pulsen stiger og der er en øget blodcirkulation. 

fordele ved floating, stress behandling

Styrker immunforsvaret

Immunforsvaret styrkes først og fremmest gennem hormese, hvor den milde stress som cellerne udsættes for, gør os stærkere. 

Godt for huden

Infrarød varme forbedrer kollagen- og elastinproduktionen i huden. Efter et sauna ophold vil din hud føles renset og revitaliseret.

Inflammation

Varmen nedbringer oxidativt stress og inflammation. Dette understøttes af den effektive udskillelse af affaldsstoffer gennem varme og svedning.

smerteklinik, smertebehandling, smertelæger

Reducerer smerte

Bestil tid

Vi tilbyder sauna til en eller to personer og hver session er 45 minutter. Kontakt os på info@cphfloat.dk hvis du vil bestille en længere tur.

Sauna & Floating

Prøv den magiske kombination af infrarød sauna og floating. Det er muligt for 1 eller 2 personer, hvor de 2 personer dele saunaen, og så floate i vores store floatrum.

Spar med et klippekort

Hvis du gerne vil bruge saunaen regelmæssigt, kan du spare med et klippekort.

Gode råd

I udgangspunktet er det for langt de fleste fuldstændig uproblematisk at gå i infrarød sauna, og det kan ligefrem føles opløftende. 
 

Hvis man oplever ubehag, kan det være varmeubehag, let svimmelhed og måske hovedpine. Det skyldes i disse tilfælde som regel væskemangel og måske blodtryksfald. 

Her er nogle gode råd: 

Kan alle bruge en infrarød sauna?

Det vurderes generelt sikkert for de fleste at bruge infrarød sauna, men hvis du falder ind under en af disse kategorier, fraråder vi det. I stedet kan du tage en tur i en af vores dejlige floating bassiner. 

Brug ikke sauna hvis du:

Sauna FAQ

For mere info om vores sauna og hvordan du bedst kan forberede dig, læs vores sauna FAQ. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores infrarød sauna i København!