Vores terapeuter

Vores talentfulde massører tilbyder en lang række forskellige behandlinger, skræddersyet til den enkeltes behov. Herunder kan du læse mere om de mange former for terapi, vores massører tilbyder.

Narakorn

Narakorn er uddannet ved Australian Medicine i Australien. Blandt andre er hendes specialer akupressur, dybdegående massage og Thai-massage. Narakorns bedste råd er at anse massagen, som en terapiform, så man i en periode ihvertfald, kommer jævnligt til massage. Hun anbefaler alle at holde sig så fleksibel så muligt og sørge for at strække ud uanset hvilket job, man har og på den måde mindske de daglige spændinger i kroppen. Du kan se, hvordan Narakorn bærer sig ad i denne video.

Hvis du kunne tænke dig en eller flere af de nedenstående punkter, ville du drage stor fordel af, at booke en tid hos Narakorn.

Narakorn thai-massage
Gina Masseuse

Gina

Gina et uddannet i en af Londons mest avanceret massage uddannelser hos Bodyology massage. Hun er specialiseret i dybdegående massage og led frigørelse. Gina kombinere dybe strøg og thaimassage stræk i hendes behandlinger. Hendes fintfølende intuition giver dig en komplet massage oplevelse som er skræddersyet specielt til dine behov. Gina er helt unik, og vi er stolte af at have hende på på teamet her hos Copenhagen float.

Amal massage therapist

Amal

Amal er specialiseret i afstressende og beroligende massage samt zoneterapi. Hun har taget sin uddannelse i Amsterdam, og finder en stor ærer i at hjælpe mennesker med at bidrage til deres selvpleje forløb.

Amal ser forbindelsen imellem krop og sind uundværligt, og anskuer massage som den perfekte måde at forløse fysisk stress og fremhæve sundhed og livskvalitet

Louise

Louise er Gotveduddannet Bevægelsespædagog og massør. Gotvedmassage er en dynamisk, opbyggende og afspændende massageform, der medvirker til en bedre kropslig og mental balance i hverdagen.  Louise er også specialiseret i dybdegående massage hvor cupping kan suppleres.

Louise er en livsglad person som bringer ro med sin tilstedeværelse og vi er sikre på at du med fordel vil få dette ud af hendes behandling:

Louise bevægelsespædagog
Ruth cphfloat

Ruth – vores Kropsterapeut

Ruth Sollitt er Copenhagen Floats kropsterapeut. Hun er uddannet ved Totum – skolen for Kropsterapi. Ruth har masser af livserfaring og er en virkelig intuitiv lytter og samtale partner med et sæt utrolige kyndige hænder. Ruth tager altid udgangspunkt i dig, og er rigtig god til at skabe et trygt og rummeligt rum.

I kropsterapi bruges en pulserende massage, der beroliger dit nervesystem, og sætter dine lymfekirtler på arbejde. Der bruges vejrtrækning, akupressur, zoneterapi, udstrækning og samtale i løbet af en behandling.

Kropsterapi er for dig, som gerne vil:

Skriv til os

Giv os besked på forhånd, hvis du er gravid eller har lyst til at prøve cupping. Så er vi klar ved dit ankomst.
Du må også gerne skrive til os, hvis du har spørgsmål eller andre særlige behov.

Cph float logo

Go with the float…