FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hvordan skal du forberede dig inden dit float?

 • Når du kommer til dit float, vil din floatmaster sørge for at holde god afstand.
 • Der er sprit til rådighed i alle rum, og du er velkommen til at bære mundbind – Dette er dog ikke et krav.
 • Massørerne bærer mundbind eller visir under behandlingerne.
 • Overflader, knapper, håndtag etc. i og udenpå float-tankene samt i badene bliver grundigt rengjorte mellem hver floatsession.
 • De 550 kg of epsom salt i float-tanken skaber et miljø, som bakterier og vira ikke kan overleve i.
 • Vandet i floattankene renses hele tiden, og mellem hver floatsession filtreres vandet i et partikelfilter og et UV-kammer. Når der skabes bevægelse i vandet (som både du og vores pumpe sørger for) aktiveres rengøringsmidlerne i vandet. Rengøringsmidlerne er ikke skadelige for dig og din krop, men sørger udelukkende for at holde vandet rent.

I tilfælde af, at du vil aflyse dit float eller massage hvis du er syg eller vil vente, til du føler dig helt tryg i situationen, er du meget velkommen til det. Her vil vi bare opfordre dig til at passe godt på dig selv der hjemme og huske, at aflyse din tid hos os minimum 24 timer inden, da det fulde beløb ellers opkræves.

Hos Copenhagen Float vil en af vores receptionister byde dig varmt velkommen ved ankomst. Vi guider dig igennem skridt for skridt, så du får den mest optimale oplevelse ud af din floatingterapi.

Din floatingterapi starter med, at vi viser dig ind i floatingrummet. Selve terapien starter med et bad. Herefter slukker du lyset, tager ørepropper på og træder ind i tanken, hvor lyset stadig er tændt. Så lukker du døren, slukker lyset i tanken og lægger dig på ryggen i det varme vand. Du vil opleve, at du flyder helt ubesværet i saltvandet. Du kan vælge at høre dæmpet musik de første minutter for at slappe helt af.

Vandet er kun 30 cm dybt, og du kan vælge at bruge en nakkepude. Når tiden er ved at være gået, sætter vi langsomt lidt musik i gang for at vække dig, hvis du skulle have faldet i søvn. Efter terapien har du masser af tid til et nyt bad, klæde dig på, tørre hår samt benytte frit af vores make-up-produkter. Efterfølgende vil vi tilbyde dig the og juice i chillout-området.

Du behøver ikke medbringe badetøj – du skal flyde helt nøgen.

Medbring eventuel en hårbørste, hvis du har behov for det.

Hvis du bruger kontaktlinser, er det en god ide at huske din beholder, da man ikke kan have sine kontaktlinser på i vandet.

Vi sørger for håndklæder, ørepropper, shampoo, balsam, showerlotion, bodylotion, bodyolie, føntørre, etc.

Undgå helst at drikke for meget kaffe i løbet af dagen, da det kan være svære for din krop at slappe helt af.

Undgå helst barbering/voksning dagene op til, da det kan irritere din hud.

Husk eventuelt at spise et let måltid en time inden, så du ikke pludselig bliver sulten under din floating og har svære ved at koncentrere dig.

Derudover er der ellers ikke noget, du skal bekymre dig om.

 • lige har barberet eller vokset dig
 • har fået en ny tatovering inden for de sidste fem dage
 • har fået kemoterapi inden for de sidste to måneder
 • har en nyresygdom
 • har ekstrem lavt blodtryk
 • er solbrændt
 • har farvet dit hår for nylig
 • har menstruation
 • har taget solariesol inden for den seneste uge
 • er gravid og er blevet vejledt af din læge om ikke at floate
 • lider af epilepsi, hvor anfald i tanken kan bringe din sikkerhed i fare
 • har en alvorlig hudsygdom (eksem), en smitsom sygdom, betændt hudtilstand eller åbne sår
 • har oplevet mave-tarm-katar/diarré de seneste to uger

Vores tank er meget rummelig: 1.2 m. bred, 2.2 m. lang og 1.4 m. høj. Vandniveauet er ca. 17 cm., hvilket betyder, at der er masser af plads mellem dig og loftet. Døren er aldrig låst og lyset tændes automatisk, når lågen åbnes. Du er derfor altid i kontrol over dine omgivelser.

Det er helt normalt at falde i søvn i en floatingtank. Det værste, der kunne ske, er, at du får en smule saltvand i dine øjne. Det er heller ikke muligt at hovedet flyder under vandet på noget tidspunkt på grund af den høje saltkoncentration i vandet.

Faktisk viser forskning at søvn i en tank er mere beroligende end søvn i en normal seng. Det kan blandt andet hjælpe personer mod søvnproblemer og jetlag!

Hele ideen med floatingterapi er at udelukke al ekstern stimuli og flyde ind i indre stilhed. Det er derfor kun muligt at ligge én person i tanken af gangen.

Ja, du kan vælge at tilføje yderliger 30 eller 60 minutter inde i tanken. Hvis du ikke finder en tid til en længer float, kan du skrive til os her: info@cphfloat.dk

Nej, du behøver selvfølgelig ikke blive i tanken i længere tid end hvad du føler for.

Hvis det er ens første gang i en floatingtank, anbefaler vi, at man bruger ørepropper. Det forhindrer salten i at sætte sig i dit øre. Derudover er det også muligt at salten krystalliserer sig inde i øret hvis ikke skyllet ordentligt ud efter. Dog er der nogle erfaringer floatere, der vælger ikke at bruge dem. I tilfældet af at du vælger ikke at bruge ørepropper, kan vi tilbyde dig en ørerenser bestående af 50 vand/50 eddike, der skyller rester af salt ud af dit øre, mens du tager dit bad.

Nej desværre. Først og fremmest kan det være smertefuldt at floate med en hel ny tatovering. Derudover kan det, med den høje saltopløsning i vandet, risikeres at din tatovering afbleges og misfarves. Vi anbefaler derfor at vente mellem 4-6 uger, før du bestiller tid til at floate.

Det er muligt, men vi råder folk til at vente til efter deres cyklus.

Sørg for at der ikke kommer restfarve ud af håret, når du tager et bad. Hvis der gør, så vent helst et par dage mere, før du booker en tid hos os til at floate.

Vores floatingtank

 • Vores tank er en “Spirit” tank designet af Resting Well Sweden

 • Den er 260 cm X 165 cm X 127 cm

 • Tanken er fyldt med 600 liter vand, der er tilsat ca. 400 kg Epsom salt MgSO4. Dette giver vandet en bæreevne på linje med Det Døde Hav.

 • Vandet i tanken er 30 cm dybt

 • Vandopløsningen holder en konstant temperatur på ca. 35 C

 • Tanken er fuldstændig lydisoleret og er kun beregnet til en person ad gangen

Rengøring af floatingtanken

Efter hvert float bliver vandet i tanken renset gennem et ultrafint mekanisk filter – 50 micron – og bestrålet igennem en UV-C kammer. Alt vandet er renset og filtreret inden næste gæst. Processen varer 18 minutter. Hver aften efter lukketid tilsættes 0,2 liter hydrogenperoxide (19%) til vandet for at sikre den højest mulige renhedsstandard uden nogen former for bakterier.

go with the float…

BOOK NU