Massage i København

Hos Copenhagen float tilbyder vi også et bredt udvalg af massage. Fra smertelindrende dybdemassage til afslappende velværemassage.

Forkæl dig selv eller din partner med en massage hos os

Kvalitetsmassage i Københavns centrum

Hos Copenhagen Float sætter vi en stor ære i at vores kunder får den bedste massage i København. Vi ønsker altid at imødekomme vores kunders ønsker, som i de fleste tilfælde er ønsket om en stressfri og afslappende selvforkælelsespause fra hverdagens travlhed, hvad end det er familielivet eller karrieren. 

Er du en af dem, som har et stressfuldt liv grundet karriere, familieliv eller trænger du bare til en god omgang selvforkælese, så kan du komme forbi til en dejlig og afslappende omgang massage i hjertet af København.

For mange er en stressfri hverdag blot en vision som ligger fjernt, men når du er hos Copenhagen Float vil du allerede fra det øjeblik du træder ind hos os, opleve følelsen af harmoni og blive imødekommet af vores personale.

 

Vi tilstræber os på at give den bedste massageoplevelse i København, og det har vi gjort ved at specialisere os i en række behandlinger som har til formål at lindre kroppen fra smerter og sindet fra bekymringer.

Vores massage er på flere måder fordelagtige, både sundhedsmæssigt for kroppen og for din mentale sundhed. Vores behandlere består af en lang række kompetente massører indenfor alle felter. Vi tilbyder både uddannede sportsmassører, terapeuter, holistisk dybdegående massører, kropsterapeuter og meget mere. Hos os vil du aldrig komme forgæves, da vi tilbyder noget til et hvert behov.

For at læse mere om vores terapeuter klik her, for at læse mere om vores graviditetsmassage klik her og for at læse mere om vores kropsterapeut Ruth klik her

Massage i tryghed

Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder hos Copenhagen Float og ved vores behandlere. Derfor foregår behandlingerne altid i dialog med dig, da vi altid har meget opmærksomme på dine behov og din krop. Vi tager hensyn til dine skader eller andre forhold, som der skal tages hensyn til under massagebehandlingen. Vi bestræber os altid på, at du får en suveræn oplevelse og at din krop bliver helt afslappet, til vores behandler skal til at arbejde mere i dybden med bl.a. kroppens muskelvæv.

Massage er på mange måder fordelagtigt for kroppen, men mange får også en massage, for at forkæle sig selv og nyde tilstedeværelsen. Hos Copenhagen Float tilbyder vi en række behandlinger, som vi har specialiseret os i, for at du som kunde aldrig går forgæves. Vi er først tilfredse, når vores klienter er tilfredse.

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores behandlere eller andet, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi kan kontaktes via. kontaktformularen eller via mail info@cphfloat.dk

graviditetsmassage floating
Massage til kunde

Vi har stor erfaring indenfor massage

Læs om fordelene ved graviditetsmassage og floating.

Skræddersyet til dig

Massagen tager altid udgangspunkt i dig og dine behov. Oplys derfor behandleren om, hvor på kroppen, du ønsker mest fokus, og/eller hvilken slags massage du ønsker. Du bestemmer selv, hvor hårdt eller blødt trykket skal være, så du får bedst mulig gavn af behandlingen. Det er kun den afsatte tid, der bestemmer, hvor meget behandleren kan nå. Ønsker du at få arbejdet hele kroppen igennem, anbefaler vi, at du vælger en behandling på minimum 60 minutter.

personlig massage
Løb cph float

Den Fysiske/Udøveren

En fysiurgisk sportsmassage er til dig, som træner aktivt på høj plan. Der er fokus på de enkelte muskelgrupper, der er trætte og ømme efter hård træning. Massagen løsner op for mælkesyre og affaldsstoffer i de spændte muskler og tilfører frisk ilt til muskelvævet til gavn for helingsprocessen. Massagen medvirker til reduceret restitutionstid og forebyggelse af skader.

Wellness for gravide

Mama Massage

Under en graviditet udsættes kroppen løbende for fysiske og psykiske forandringer. Mange kvinder oplever bækkensmerter, hævelser i ben og øget træthed. Ved massage af ledbånd og muskler øges blodtilstrømningen og kan lindre smerter og spændinger. Massagen giver ro til en dybere kontakt med dit barn, og hjælper dig til holde dig i ro under fødslen. 

Depression behandling

Den Tiltrængte

En dybdegående afspændingsmassage er til dig, der enten føler dig stresset og/eller som trænger til kropslig omsorg. Ved at arbejde igennem din krop og få løsnet op i spændte muskler forbedres blodgennemstrømningen og øger muskelafslapningen. Massagen udløser en dyb kropslig afslapning, medvirker til reducering af stressniveau og styrker kropsbevidstheden.

Anmeldelser
Facebook
★★★★★
Fantastisk oplevelse
Har lige haft min første floating oplevelse og købte straks et 10 turskort. Jeg er fan. Prøv det. Super lækkert med alt hvad man behøver. Næste gang skal jeg dog lige huske min ansigts creme til bagefter 😊 Dejligt med lidt frugt og en kop the bagefter men man samler sig til at komme ud i kulden igen. Glæder mig til at kunne lukke kulden ude og genoplade i varmen hos Copenhagen Float gennem vinteren ♥️
cphfloat facebook
Pernille
via Facebook
★★★★★
Anbefaler
Float er noget jeg vil anbefale til alle og hvis man er interesseret i at prøve det, så er cph float helt klart det sted man skal tage hen. Super fed stemning og indretning der for en til at slappe af, lige så snart man træder ind af døren, Samt fantastisk personale som er imødekommende og for en til at føle sig velkommen.
cphfloat facebook
Jeppe
via Facebook
★★★★★
Sjælefredsfyldt afslappethed
Som at dyppe sig i lun, smeltet fudge og svøbe sig i fløjlsblød fuldfed silke😍 Vægtløs. Varm. Åndedrag og hjerteslag i meditativt mørke! Sjældent har jeg oplevet sådan en sjælefredfyldt afslappethed. 90 min. massage forud for 60 min i “moders skød” gjorde oplevelsen fuldkommen. Her kommer jeg igen!
cphfloat facebook
Pia
via Facebook
Google
★★★★★
Kommer igen
Fantastisk oplevelse!! Lever op til forventninger og SÅ lækkert!
cphfloat google
Henri
via Google
★★★★★
Anbefale til alle
Float er noget jeg vil anbefale til alle og hvis man er interesseret i at prøve det, så er cph float helt klart det sted man skal tage hen. Super fed stemning og indretning der for en til at slappe af lige så snart man træder ind af døren, Samt fantastisk personale som er imødekommende og for en til at føle sig velkommen.
cphfloat google
Jeppe
via Google
★★★★★
Skøn oplevelse
CPH Float, Har det sødeste, mest kompetente, og dejligeste personale. Min oplevelse her var så skøn, at jeg ikke ved hvad jeg skal sammenligne den med. Af hjertet tak 🙏🏽
cphfloat google
Safia
via Google
Trustpilot
★★★★★
Massage (Jack) – Kan varmt anbefales
Jeg fik en 60 min massage af Jack og det kan varmt anbefales. Jack er meget opmærksom på sin kunde og tilpasser massagen derefter. Han tjekker ind og justerer, hvis det er nødvendigt. Der var fuldstændig ro til, at jeg kunne komme helt ned i gear.
cphfloat trustpilot
Carina
via Trustpilot
★★★★★
Skønt sted!
Super venligt personale, som giver sig tid til deres gæster! Besøgte stedet første gang sidste sommer, og har brugt det som mit faste sted til massage lige siden. Float er også prøvet, og jeg har gavekort til begge ting. Helt klart et sted, som lige du skal besøge, hvis du ikke har gjort det endnu.
cphfloat trustpilot
Jonas
via Trustpilot
★★★★★
Float er noget jeg vil anbefale til…
Float er noget jeg vil anbefale til alle og hvis man er interesseret i at prøve det, så er cph float helt klart det sted man skal tage hen. Super fed stemning og indretning der for en til at slappe af lige så snart man træder ind af døren, Samt fantastisk personale som er imødekommende og for en til at føle sig velkommen.
cphfloat trustpilot
Jeppe
via Trustpilot
Cph float logo

Go with the float…