Fordelene ved floating

Floating, floatation, sensory deprivation, REST (Restricted Environmental Stimulus Therapy)

Læs mere om hvad floating kan gøre for din fysisk og mentale velvære

Fordelene ved floating

Floatingterapi byder på et enestående og afslappende miljø for både krop og sind. Kombinationen af epsom salten og udelukkelsen af alle forstyrrelser gør, at behandlingsformen har en lang række gavnlige fysiske og mentale effekter.

Floating kan hjælpe med at forebygge og reducere stress, reducere ledsmerter, inflammation og kroniske smerter, forbedre søvnproblemer og kronisk træthed, styrke koncentrationsevne og læring.

Det fremmer muskelafslapning og nedsættelse af ømhed, lindrer generelle graviditetsgener. Mennesker har i årtier rejst til det Døde Hav på jagt efter de helbredende kræfter, der efter sigende skulle være i det unikke, vægtløse vand. Det er muligt at opleve samme effekt i vores mineralrige floatingtank. Det vil sige, at de gavnlige effekter som det medfører, er gode til både behandling af stress og posttraumatisk stress, behandling af depression, samt andre psykiske sygdomme og ligeledes kroniske sygdomme.

meditation cphfloat

Afslapppende & meditativt

Det unikke, rolige miljø skaber en enestående mulighed for meditation. Meditation og dyb afslapning fremmer mental styrke og sundhed.

Styrk dit helbred

Muskel Restitution

Epsom salt (Magnesium sulfat) spiller en vigtig rolle for funktionen af muskler og nerver, og derudover virker det udrensende og lindrende ved muskelsmerter.

sovende figur

Forbedret Søvn

Floatingterapi får dig til at slappe helt af og nå ned i et dybt drømmestadie. Regelmæssige floats kan hjælpe med at øge kvaliteten af søvnen og forbedre søvnmønstrene.

Hovedmassage

Reducerer stress

Stress reducerer niveauet af magnesium i kroppen i takt med at niveauet af stresshormonerne øges. Det kan stabiliseres med floating pga. det høje indhold af magnesium sulfat (Epsom salt) i floattanken.

Mental sundhed

Booster kreativiteten

Mens din krop er i dyb afslapning, bevæger din hjerne sig ned i en thetabølgetilstand. I denne tilstand kan man opleve stor inspiration, dyb kreativitet og enestående indsigt.

fordele ved floating

Styrker immunforsvaret

Når man er i et afslappet og stressfrit stadie, er kroppen i stand til at udnytte energien optimalt på de vigtige forsvarsmekanismer, som hjælper med at holde dig sund og rask.

Depression behandling

Hjælper mod depression

Floatingterapi udløser en dyb form for afslapning i sindet ved at eliminere alle sanseindtryk. Når al stimuli reduceres, får hjernen plads til at finde ro og få styr på tankemylderet.

afkobling af hjernen hos cph float

Forbedrer fokus og koncentration

Efter 1 time i en floatingtank, vil du mærke at din evne til at bevare fokus er optimeret. Mange topatleter og ledere bruger floatingterapi som et værktøj til at forbedre koncentrationen og finde det rette mindset.

beroligende massage

Reducerer smerte

 
 
 

Blog

Kig med på vores blog, hvor vi skriver om floatingterapi og kommer med masser af gode råd til, hvordan du selv kan forbedre din floatingoplevelse hos Copenhagen float.

Forskning

Forskere beskæftiger sig stadigvæk med floatingterapiens positive effekter, og derfor deler vi løbende den nyeste forskning her i takt med at resultaterne af videnskabelige undersøgelser bliver offentliggjort.

Anmeldelser
Facebook
★★★★★
Fantastisk oplevelse
Har lige haft min første floating oplevelse og købte straks et 10 turskort. Jeg er fan. Prøv det. Super lækkert med alt hvad man behøver. Næste gang skal jeg dog lige huske min ansigts creme til bagefter 😊 Dejligt med lidt frugt og en kop the bagefter men man samler sig til at komme ud i kulden igen. Glæder mig til at kunne lukke kulden ude og genoplade i varmen hos Copenhagen Float gennem vinteren ♥️
cphfloat facebook
Pernille
via Facebook
★★★★★
Anbefaler
Float er noget jeg vil anbefale til alle og hvis man er interesseret i at prøve det, så er cph float helt klart det sted man skal tage hen. Super fed stemning og indretning der for en til at slappe af, lige så snart man træder ind af døren, Samt fantastisk personale som er imødekommende og for en til at føle sig velkommen.
cphfloat facebook
Jeppe
via Facebook
★★★★★
Sjælefredsfyldt afslappethed
Som at dyppe sig i lun, smeltet fudge og svøbe sig i fløjlsblød fuldfed silke😍 Vægtløs. Varm. Åndedrag og hjerteslag i meditativt mørke! Sjældent har jeg oplevet sådan en sjælefredfyldt afslappethed. 90 min. massage forud for 60 min i “moders skød” gjorde oplevelsen fuldkommen. Her kommer jeg igen!
cphfloat facebook
Pia
via Facebook
Google
★★★★★
Kommer igen
Fantastisk oplevelse!! Lever op til forventninger og SÅ lækkert!
cphfloat google
Henri
via Google
★★★★★
Anbefale til alle
Float er noget jeg vil anbefale til alle og hvis man er interesseret i at prøve det, så er cph float helt klart det sted man skal tage hen. Super fed stemning og indretning der for en til at slappe af lige så snart man træder ind af døren, Samt fantastisk personale som er imødekommende og for en til at føle sig velkommen.
cphfloat google
Jeppe
via Google
★★★★★
Skøn oplevelse
CPH Float, Har det sødeste, mest kompetente, og dejligeste personale. Min oplevelse her var så skøn, at jeg ikke ved hvad jeg skal sammenligne den med. Af hjertet tak 🙏🏽
cphfloat google
Safia
via Google
Trustpilot
★★★★★
Massage (Jack) – Kan varmt anbefales
Jeg fik en 60 min massage af Jack og det kan varmt anbefales. Jack er meget opmærksom på sin kunde og tilpasser massagen derefter. Han tjekker ind og justerer, hvis det er nødvendigt. Der var fuldstændig ro til, at jeg kunne komme helt ned i gear.
cphfloat trustpilot
Carina
via Trustpilot
★★★★★
Skønt sted!
Super venligt personale, som giver sig tid til deres gæster! Besøgte stedet første gang sidste sommer, og har brugt det som mit faste sted til massage lige siden. Float er også prøvet, og jeg har gavekort til begge ting. Helt klart et sted, som lige du skal besøge, hvis du ikke har gjort det endnu.
cphfloat trustpilot
Jonas
via Trustpilot
★★★★★
Float er noget jeg vil anbefale til…
Float er noget jeg vil anbefale til alle og hvis man er interesseret i at prøve det, så er cph float helt klart det sted man skal tage hen. Super fed stemning og indretning der for en til at slappe af lige så snart man træder ind af døren, Samt fantastisk personale som er imødekommende og for en til at føle sig velkommen.
cphfloat trustpilot
Jeppe
via Trustpilot