Fordelene ved floating

Floating, floatation, sensory deprivation, REST (Restricted Environmental Stimulus Therapy)

Læs mere om hvad floating kan gøre for din fysisk og mentale velvære

Fordelene ved floating

Floatingterapi byder på et enestående og afslappende miljø for både krop og sind. Kombinationen af epsom salten og udelukkelsen af alle forstyrrelser gør, at behandlingsformen har en lang række gavnlige fysiske og mentale effekter.

Floating kan hjælpe med at forebygge og reducere stress, reducere ledsmerter, inflammation og kroniske smerter, forbedre søvnproblemer og kronisk træthed, styrke koncentrationsevne og læring.

Det fremmer muskelafslapning og nedsættelse af ømhed, lindrer generelle graviditetsgener. Mennesker har i årtier rejst til det Døde Hav på jagt efter de helbredende kræfter, der efter sigende skulle være i det unikke, vægtløse vand. Det er muligt at opleve samme effekt i vores mineralrige floatingtank. Det vil sige, at de gavnlige effekter som det medfører, er gode til både behandling af stress og posttraumatisk stress, behandling af depression, samt andre psykiske sygdomme og ligeledes kroniske sygdomme.

Copenhagen Float - Fordele ved Floating

Afslapppende & meditativt

Det unikke, rolige miljø skaber en enestående mulighed for meditation. Meditation og dyb afslapning fremmer mental styrke og sundhed.

Styrk dit helbred, muskel restitution

Muskel Restitution

Epsom salt (Magnesium sulfat) spiller en vigtig rolle for funktionen af muskler og nerver, og derudover virker det udrensende og lindrende ved muskelsmerter.

søvnbesvær, søvnproblemer, søvnbehandling

Forbedret Søvn

Floatingterapi får dig til at slappe helt af og nå ned i et dybt drømmestadie. Regelmæssige floats kan hjælpe med at øge kvaliteten af søvnen og forbedre søvnmønstrene.

stressreduktion, stressbehandling

Reducerer stress

Stress reducerer niveauet af magnesium i kroppen i takt med at niveauet af stresshormonerne øges. Det kan stabiliseres med floating pga. det høje indhold af magnesium sulfat (Epsom salt) i floattanken.

Mental sundhed, stress behandling

Booster kreativiteten

Mens din krop er i dyb afslapning, bevæger din hjerne sig ned i en thetabølgetilstand. I denne tilstand kan man opleve stor inspiration, dyb kreativitet og enestående indsigt.

fordele ved floating, stress behandling

Styrker immunforsvaret

Når man er i et afslappet og stressfrit stadie, er kroppen i stand til at udnytte energien optimalt på de vigtige forsvarsmekanismer, som hjælper med at holde dig sund og rask.

Depression behandling

Hjælper mod depression

Floatingterapi udløser en dyb form for afslapning i sindet ved at eliminere alle sanseindtryk. Når al stimuli reduceres, får hjernen plads til at finde ro og få styr på tankemylderet.

afkobling af hjernen hos cph float

Forbedrer fokus og koncentration

Efter 1 time i en floatingtank, vil du mærke at din evne til at bevare fokus er optimeret. Mange topatleter og ledere bruger floatingterapi som et værktøj til at forbedre koncentrationen og finde det rette mindset.

smerteklinik, smertebehandling, smertelæger

Reducerer smerte

 
 
 

Forskning

Forskere beskæftiger sig stadigvæk med floatingterapiens positive effekter, og derfor deler vi løbende den nyeste forskning her i takt med at resultaterne af videnskabelige undersøgelser bliver offentliggjort.

Nyhedsbrev

Få floating og sundheds tips plus fantastiske tilbud. Tilmeld dig nu for at få inspiration til din næste float. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Det siger vores gæster

En fantastisk første oplevelse med floating! Manden i receptionen var meget imødekommende og gav klare og letforståelige instruktioner om, hvad man skulle gøre og hvordan man skulle forberede sig. Derudover var der et dejligt udvalg af snacks til sidst! Jeg kommer helt sikkert igen, når jeg er tilbage i København!
Literally, the best place to unwind. I’ve been stressed and tired from work, but I can say that I’ve been better since discovering Copenhagen Float. Floating at CPHFLOAT has relieved my muscle pains and reduced my stress levels!
Jeg havde den bedste massage i årevis!! Damen var super sød, og jeg havde den bedste tid. Jeg føler mig afslappet, men også “fikset”. Studiet er meget hyggeligt, og jeg elskede snacksene bagefter. Hele personalet var meget imødekommende og venligt. Anbefales 100%! 🙂
Dejlig anden oplevelse hos Copenhagen Float. Deres opmærksomhed på detaljer er fantastisk. De får dig til at føle dig afslappet og velkommen fra det øjeblik, du træder ind. Vi gjorde den ene times floatingsession, der føltes som at træde ind i en dyb meditativ tilstand, og jeg følte mig forfrisket og meget afslappet ved slutningen af det. Kan varmt anbefales!
cphfloat google
cphfloat google
png-transparent-classpass-grey-logo-tech-companies-thumbnail
cphfloat google