Graviditetsmassage

Hos Copenhagen Float tilbyder vi graviditetsmassage – din vej til aflastning og forøgelse af velvære.

Graviditetsmassage

Forkæl dig selv eller din partner med et behandlingsforløb med massage, floating eller begge dele

Når du er gravid, bliver kroppen ofte udfordret med både øget belastning og hormonelle forandringer. Væske kan ophobe sig i kroppen og den øgede vægt kan dræne dig for både energi og dyrebar søvn.

En graviditetsmassage er derfor gavnlig for dig og din baby – for jo bedre du har det, desto bedre vil din baby trives. Din kropsholdning vil som oftest ændres ved graviditet i takt med at dine muskler belastes. 

Undersøgelser viser, at kvinder angiveligt har kortere hospitalsophold, kortere veer og mindre forekomst af fødselsdepression, når de får massage.

Vi har derfor skabt et graviditets forløb til vores gravide gæster. Vælg mellem 1 eller 3 x massage, eller en hel luksuspakke med 3 x floating OG massage. Når du har foretaget dit køb, får du en kode, som du skal bruge når du booker din tid. 

Vælg din pakke

Graviditetsmassage kan bl.a. afhjælpe og lindre:

graviditetsmassage
Gravid massage

Skræddersyet graviditetsmassage i København K

Hos Copenhagen Float bestræber vi os på at tilbyde den bedste graviditetsmassage i København.

 Vi har mange klienter som kommer ind med forskellige spændinger og udfordringer i forbindelse med deres graviditet. Vi har stor erfaring med forskellige former for gener, og yder altid vores bedste for at aflaste dig bedst muligt.

Vi benytter en sund og nærende olie til vores gravide klienter, som både er forebyggende mod strækmærker og nærende for din hud.

Derudover bliver du tildækket, så du hverken skal føle dig blufærdig eller kold.

Meget peger på, at graviditetsmassage kan bidrage til en nemmere fødsel, da kroppen generelt bliver mere afslappet, blodcirkulationen øges og smerter i kroppen lindres.

Et graviditetsforløb kan være noget af en rutsjebanetur og du fortjener at få aflastning og velvære i de udfordrende perioder.

Specialdesignet graviditetsbriks og booking

Vi oplever desværre at nogle fravælger graviditetsmassage pga. mavens størrelse af hensyn til babyen i maven. Det er IKKE noget problem hos os, da vi har en specialdesignet graviditetsbriks, hvor der er plads til din mave og bryster, så du kan ligge helt afslappet under din massage.

Alle vores massører er trænede i graviditetsmassage – du kan læse om dem her og vælge, hvem du synes passer bedst til dig. Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Du behøver ikke at have konkrete problemer for at besøge os under din graviditet, du må også gerne komme forbi for at få en ren forkælelsesmassage. Vi glæder os til at se dig.

Massage for gravide i København
graviditetsmassage floating

Kombiner graviditetsmassage med floating

Hos os har du mulighed for at kombinere din graviditetsmassage med floating, som bidrager til yderligere afslapning og velvære. Med floating ligger du vægtløs i vores varme og natursaltholdige vand.

Vi benytter naturmidlet Epsom salt, som består af magnesium og sulfat, som har en række gavnlige egenskaber. 

Magnesium absorberes gennem huden og er med til at forebygge stress, og skiller dig af med overskydende adrenalin.  

Vægtløsheden giver hjernen en følelse af en dyb afslappet tilstand – og for nogle en dyb søvn. Uden tyngden fra din kropsvægt kan kroppen give afkald på muskelspændinger, stivhed samt ryg og nakke problemer.

Det rolige miljø i vores floattanke, skaber en unik mulighed for meditation. Mens hjernen bliver mere og mere afslappet, bevæger din krop sig ned i thetabølgetilstand – også kaldet drømmetilstanden.

Det er oplagt at kombinere massage til gravide sammen med floating, for at få den ultimative wellness for både dig og dit barn i maven.

Floating er gavnligt for gravide, men det kan være lidt svært for højgravide kvinder at komme ind i floattanken. Vi anbefaler at du vælge vores Spirit tank, og skriv til os hvis du er i tvivl. 

Skriv til os

Vi ved at floatingterapi er relativt nyt her i Danmark, og der kan være spørgsmål, vi ikke har svaret på her på hjemmesiden. For de praktiske ting kan du læse vores FAQ, og så har vi masser af info om fordelene ved floating og forskningen bag. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål eller andre særlige behov.

Cph float logo

Go with the float…