Graviditetsmassage

Hos Copenhagen Float tilbyder vi behagelig og beroligende graviditetsmassage, der er bevist at reducere inflammation, forbedre blodcirkulationen og give dig lindring fra at bære den ekstra vægt.

Graviditetsmassage

Når du er gravid, bliver kroppen ofte udfordret med både øget belastning og hormonelle forandringer. Væske kan ophobe sig i kroppen og den øgede vægt kan dræne dig for både energi og dyrebar søvn.

En graviditetsmassage er derfor gavnlig for dig og din baby – for jo bedre du har det, desto bedre vil din baby trives. Din kropsholdning vil som oftest ændres ved graviditet i takt med at dine muskler belastes. 

Undersøgelser viser, at kvinder angiveligt har kortere hospitalsophold, kortere veer og mindre forekomst af fødselsdepression, når de får massage.

Graviditetsmassage kan bl.a. afhjælpe og lindre:

Vi har en specialdesignet massagebriks med ekstra plads til din mave og bryster. Hvis du er langt henne i din graviditet, kan vi foreslå, at du ligger på din side, og vi vil støtte dig med ekstra puder for at sikre, at du kan slappe helt af.

Vælg din pakke

Vi har flere muligheder for gravide kvinder. Du kan vælge mellem en enkelt graviditetsmassage, 3 massager eller 3 x floating & massage. Efter du har købt en pakke, vil du modtage en kode, som kan bruges til at booke en tid via hjemmesiden.

Hvis du er klar til at bestille en tid, lad være med at købe en pakke her. Du kan du gå direkte til vores bookingside. Vælg “massage” og sæt et hak i “pregnancy massage” under bookingen – så er vi klar med briksen til dig.

graviditetsmassage

Prøv vores floating og massage kombi

Kombinationen af floatation terapi og massage tilbyder en lang række sundhedsmæssige fordele for gravide kvinder. Floatation terapi giver en følelse af vægtløshed, hvilket aflaster trykket på led og rygsøjle, hvilket er særligt beroligende under graviditeten. Denne terapi fremmer dyb afslapning, reducerer stress og forbedrer søvnkvaliteten. Når det kombineres med graviditetsmassage, forstærkes fordelene. Graviditetsmassage lindrer graviditetsrelaterede ubehag som rygsmerter, hævelser og muskelspændinger, samtidig med at den forbedrer blodcirkulationen og reducerer angst. Sammen skaber disse terapier en omfattende tilgang til fysisk komfort og følelsesmæssig velvære, hvilket gør graviditeten mere behagelig og fornøjelig.

Floating er helt sikkert under graviditeten, selvom det kan være svært for kvinder, der er langt henne i graviditeten, at komme ind og ud af float-tanken. Vi anbefaler at booke Spirit-tanken. Hvis du har nogen bekymringer, er du velkommen til at kontakte os.