Velkommen til Copenhagen Float

Velkommen til Copenhagen Float!

Velvære med terapeutisk effekt

Når det gør ondt i kroppen

Når man har smerter i led og muskler, anspændthed, stivhed eller måske gigt, så er man ikke kun påvirket fysisk. Når det gør ondt, eller man er besværet bare man skal lave helt almindelige gøremål, så påvirker det også livskvaliteten helt generelt. 

Hos Copenhagen Float ønsker vi at tilbyde effektive løsninger, der lindrer dine smerter, så du kan gøre de ting, der giver dig glæde.

2
Muscle Pain Landing Page (2)

Sådan hjælper floating dig

Floating er en helt unik mulighed for at lindre smerter i led og muskler. Når du svæver vægtløst i vores bassiner, fjerner du belastningen fra dine led for en stund, og det føles for mange som en meget stor befrielse. Vandet er mættet med magnesiumsalt, og det giver afslapning i dine muskler. Denne kombination skaber ideelle betingelser for smertelindring og forbedret mobilitet. 

Floating er en kendt metode til at give dyb afslapning. Krop og sind heler og kommer bedre i balance, når der er ro og fred, og derfor ser vi også gode sundhedseffekter f.eks. med smerter og især muskelsmerter.

Hvad siger studierne?

Vi har rigtig mange udtalelser fra kunder, der fortæller hvordan kroppen får det bedre ved regelmæssig floating, og i forskningen er der resultater, der understøtter dette.  

Effekt på svære smerter

I et studie fra 2014 ønskede man at undersøge om floating kunne fungere som forebyggelse af sygdom. 65 personer deltog og blev delt op i 2 grupper, hvor den ene gruppe floatede 12 gange på 7 uger. Den anden gruppe kom på venteliste. Der blev målt på mange forskellige parametre, og for smerter blev resultaterne, at der var signifikant effekt på de sværeste smerter med en forbedring i målingen fra 64,29 før floating og 39,7 efter. Som det ses i skemaet, var der også bedre effekt på smertelindring på det, der blev kategoriseret som ”normalt” smerteniveau i floating gruppen end i kontrolgruppen, som dog ikke var statistisk signifikant. 

"Gode effekter på søvn, humør og helbredet generelt"

Mange af deltagerne skrev også kommentarer undervejs i studiet, selv om de ikke blev bedt om det, og det gik igen, at smerter, de havde haft gennem mange år, stort set var væk efter dette 12 ugers floating program. Udover smertelindringen var der også gode effekter på søvn, humør og helbredet generelt. Det er også interessant, at mange forud for floating havde prøvet en lang række andre metoder, for at reducere smerterne, såsom medicin, yoga, massage, fysioterapi o.l. men uden at have fundet en vej til smertelindring.  

Et andet studie med 32 deltagere, der floatede 9 gange på 3 uger fandt at 22% blev smertefrie, 56% fik forbedret smerteniveau.  

Hovedpine, gigt og menstruationssmerter

Der findes også små studier, der har undersøgt specifikke typer af smertetilstande. Der har været lavet et lille studie med kronisk hovedpine, hvor 20 patienter deltog i en af 4 forskellige tiltag, herunder floating, 2 gange om ugen i 4 uger. Her var der en signifikant samlet reduktion i hovedpiner ift. kontrolgruppen og effekten var der stadig efter 6 måneder.  

Der er også set forbedringer i et lille studie med gigtpatienter (Mereday,  Lehmann och Borrie (1990)) og lindring af menstruationssmerter (Goldstein and  Jessen (1990)) og andre studier indikerer generelle smertelindrende effekter ved at praktisere floating (Fine & Turner (1985) and Suedfeld & Borrie (1999)). 

Det siger vores gæster

“My girlfriend and I got couple floating. We both have never tried it. Bcz of our inexperience it took some time to get used to the salty water and floating sensation, but I must say this; true effect and wonder of floating comes after the session during the day. It has been so long that I felt so relaxed and bodily agile. I realized how many of my joints have been under stress all this time and I didn’t realize that they existed before”
Literally, the best place to unwind. I’ve been stressed and tired from work, but I can say that I’ve been better since discovering Copenhagen Float. Floating at CPHFLOAT has relieved my muscle pains and reduced my stress levels!
cphfloat google
cphfloat google

Sådan hjælper infrarød sauna dig

Den infrarøde sauna er en anden effektiv metode til smertelindring. Varmen trænger dybt ind i dine muskler og led med terapeutisk varme, der øger blodcirkulationen og derigennem fremmer helingsprocesser og reducerer inflammation. Det er helt afgørende for smertelindring. 

Smertelindring

Studier har vist, at regelmæssig brug af infrarød sauna kan føre til betydelig smertelindring og forbedret fysisk funktion hos patienter med gigt og andre inflammatoriske tilstande. I studiet var 17 gigtpatienter i infrarød sauna 2 gange om ugen i 4 uger og i den periode så man statistisk signifikant forbedring på smerter og stivhed. Der var ingen bivirkninger og den infrarøde sauna gav også mindre træthed. 

Infrarød Sauna - Velværeoplevelser

Kroniske Rygsmerter

Et andet studie havde 40 deltagere, som have haft rygsmerter i mindst 6 år og som modtog behandling på smerteklinikker. I dette studie var der en signifikant smertelindring i den gruppe, der modtog infrarød saunabehandling, idet deres smertescore gik fra 6,9 til 3 mens kontrolgruppen gik fra 7,4 til 6.   

Den infrarøde sauna varmer på en meget behagelig måde, som tolereres godt af langt de fleste. Du får rummet for dig selv, sætter dig behageligt til rette i saunakabinen og hvis du har lyst, afspiller vi et af vores særligt tilrettelagte lydspor for dig under din session, så det bliver en dejlig rolig og nydelsesfuld tur i varmen. 

Sådan får du endnu bedre effekt

Hos Copenhagen Float har vi stor succes med kombinationen af sauna og floating. Du starter med 45 minutters afslapning i den varme sauna efterfulgt af 60 minutters vægtløs floating. På den made får du smertelindring samt maksimal afslapning af krop og sind.

Prøv en sauna & floating kombi

Smertelindringspakke

Spar 1300kr
DKK7200
DKK 5900
  • 6 x 60 min. floating
  • 12 x infrarrød sauna
  • Vi sørger for alt du har brug for
  • Brug indenfor 6 uger for bedst effekt

Er du ikke klar til at købe en pakke, kan du spare 20% på en enkelt sauna og floating kombi. Så har du muligheden for at se vores flotte sted og mærke effekten. Normal pris: 900kr. Din pris: 720kr.

Praktisk Info

Infrarød Sauna

Floating

Alt det andet

Er der noget du er usikker på?

Er der noget du er usikker på?

Ofte stillede spørgsmål:

Her er nogle af de spørgsmål eller udsagn vi ofte hører fra dem, der ikke har prøvet floating før:

Det er helt sikkert at floate. Vandet er ikke særligt dybt, og det er så mættet af salt, at du ikke synker ned under vandoverfladen, selv om du prøver. Du kan have en støtte under hovedet, hvis du ikke bryder dig om at få for meget af baghovedet i vandet.  
 
Float-tankene er store nok til at du kan flyde – og du kan til enhver tid åbne for tanken, hvis du får brug for det. Du kan også til enhver tid tænde for lyset, hvis du synes at det fungerer bedre for dig end mørke.
 
Når du først ligger i float-tanken og slapper af, så går tiden hurtigere end du måske tror. Du bliver så afslappet, at du måske falder lidt i søvn, og det kan man sagtens gøre uden problemer.
Newsletter Header (1)
Newsletter Header (2)
Styrk dit helbred, muskel restitution

Krop

Mental sundhed, stress behandling

Sind

Copenhagen Float - Fordele ved Floating

Balance

Aktiverer det parasympatiske nervesystem, tager kroppen ud af “fight or flight”-tilstand, hvilket betyder:

Anmeldelser

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi er her for at hjælpe