Infrarød Sauna FAQ

Her finder du svar på vores ofte stillede spørgsmål. I tilfælde af, at du ikke kan finde svar på dit spørgsmål her, er du mere end velkommen til at ringe til os på +45 3131 0436 (mandag-fredag kl. 9-16), eller sende en mail til info@cphfloat.dk

Hos Copenhagen Float vil en af vores receptionister byde dig varmt velkommen ved ankomst. Vi guider dig igennem skridt for skridt, så du får den mest optimale oplevelse ud af din session. 

Vi viser dig/jer ind i lokalet, hvor vi finder den rigtige temperatur og sætter lidt musik på. Det er muligt at tilknytte din telefon så du kan lytte til musik, en guidet meditation eller en podcast.

I en traditionel sauna kommer varmen fra saunaovnen, der opvarmer luften i saunaen. I en infrarød sauna kommer varmen fra panelerne i vægge og gulv i saunaen. Varmen fra disse paneler kan trænge dybere ind i kroppen end opvarmet luft, og derfor får du varmen og kommer til at svede ved lavere temperatur end i en traditionel sauna.

I saunaen vil porerne i din hud åbne sig stille og roligt og dit hjerte vil slå lidt hurtigere, så blodet pumpes hurtigere gennem kroppen. Herved vil affaldsstoffer også føres hurtigere væk.

En tur i en infrarød sauna er en rolig og afslappende form for terapeutisk behandling med mange gavnlige effekter i kroppen.

Vi har alt du/I skal bruge – håndklæder, klude og masser af vand. 

Vores infrarøde sauna har 7 karbonpaneler og 2 fuld spectre 375W hjørnepaneler og en fodvarmer. 

Fremstillet af canadisk hemlock, og er FSC certificeret.

Jo mere vand der er i din krop, jo mere produktiv vil din session være. Så vi anbefaler god hydrering samt et let måltid før din session (men ikke noget tungt eller direkte før din session).

Derudover er der ellers ikke noget, du skal bekymre dig om.

Du behøver ikke medbringe noget som helst, med mindre du foretrækker at have badetøj på. 

Vi sørger for håndklæder, klude og masser af vand! 

Mindre er mere – du behøver ikke have noget på. Hvis du vil have badetøj eller undertøj på, så vær opmærksom på at det er fri for plastik og metal.

Du skal komme til tiden. Der er indregnet tid til at vi kan guide dig, og give dig en fuld introduktion inden din session starter. Hvis du kommer for tidligt, er der ikke altid plads til dig i vores lounge. 

Tænk på, hvordan du har det lige efter en træning, og det er sandsynligvis den følelse, du vil have lige efter din saunasession. Men indenfor 30 minutter vil du opleve et boost i energi og humør, hvilket resulterer i en produktiv eftermiddag og en god nattesøvn.

  • har pacemaker eller lignende indopereret
  • er gravid
  • er mand, der arbejder på at få et barn, da det nedsætter sædcellekvaliteten
  • har en ustabil hjertesygdom
  • har lavt blodtryk
  • har en nyresygdom
  • har åbne sår

Du kan altid ringe eller skrive til os hvis du har spørgsmål.

Ja – der er plads til 2 personer i vores infrarøde saunakabine, og det er en perfekt måde at slappe af sammen, inden man tager en tur i floatbassinet. 

I starten anbefaler vi at være i saunaen i maks. 45 min, men efter at du har prøvet flere gange, kan du prøve en længere tur hvis du vil. Skriv til os på info@cphfloat.dk for at booke en længere session. 

Den gode nyhed er, at infrarød varme dræber 99% af bakterierne i et naturligt sterilt miljø, men vi gør selvfølgelig rent i saunaen, så du får en dejlig oplevelse.

Skriv til os

Vi ved at floatingterapi er relativt nyt her i Danmark, og der er altid spørgsmål at vi ikke har svaret her på hjemmesiden. For de praktiske ting kan du læse vores FAQ, og så har vi masser af info om fordelene ved floating og forskning. Du er altid velkommen til at skriv til os, hvis du har spørgsmål eller andre særlige behov.

Cph float logo

Go with the float...